Πάσχα μακριά απ’ τα... φώτα πέρασε στο Δολό ο Κ. Καραμανλής

Απέφυγε τις δημόσιες εμφανίσεις - Ποιους τοπικούς παράγοντες είδε ο πρ. Πρωθυπουργός
Πασχαλινές διακοπές μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας και από αδιάκριτα βλέμματα ήθελε ο Κώστας Καραμανλής κατά την παραμονή του, για μία ακόμη χρονιά, στο γραφικό Δολό Πωγωνίου και προσπάθησε πολύ για να το πετύχει!
Ο πρώην Πρωθυπουργός κράτησε την επίσκεψή του στο Πωγώνι –την πέμπτη κατά σειράν- σε αυστηρά ιδιωτικό επίπεδο, αποφεύγοντας τις πολλές συναντήσεις και τις δημόσιες εμφανίσεις σε εκδηλώσεις με πολύ κόσμο. Γι’ αυτό και την Μεγάλη Παρασκευή, αλλά και το βράδυ της Ανάστασης, περιορίστηκε να τα περάσει στο Δολό, αντί της Πωγωνιανής, όπου πήγαινε συνήθως για την περιφορά του Επιταφίου.
Στη θέση του ίδιου και της συζύγου του Νατάσας, την λειτουργία της Μεγ. Παρασκευής στην ακριτική Κοινότητα παρακολούθησαν τα δύο παιδιά του ζεύγους, ο Αλέξανδρος και η Αλίκη, μαζί με συγγενείς και διακριτική συνοδεία.

Κατά τα άλλα, ο Κ. Καραμανλής πιστός στις συνήθειές του, έκανε πεζοπορίες στην χαρακτηρισμένη και ως «ιδιαίτερου φυσικού κάλλους» Χαράδρα του Κουβαρά –που χωρίζει το Δολό με την Πωγωνιανή- και επισκέφθηκε τη στάνη του Χριστόφορου Κωσταρά. Μάλιστα, σε μία έξοδό του για περπάτημα έφτασε σχεδόν ως το γειτονικό Δελβινάκι, χωρίς όμως να μπει μέσα σ’ αυτό.

5 - 6 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Ελάχιστοι τοπικοί παράγοντες είχαν την ευκαιρία να δουν τον πρώην Πρωθυπουργό τις πέντε συνολικά ημέρες που έμεινε στο Δολό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την άφιξή του στον γραφικό πετρόκτιστο ξενώνα του Χριστόφορου και της Μαριάνας Κωσταρά στο ακριτικό χωριό των ελληνο – αλβανικών συνόρων, τον επισκέφθηκαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης και ο βουλευτής της Ν.Δ. Σταύρος Καλογιάννης.
Την Δευτέρα του Πάσχα πήγαν στο Δολό και κάθισαν για αρκετά μαζί με τον Κ. Καραμανλή ο πρώην ευρωβουλευτής και πρώην δήμαρχος Μετσόβου Γιάννης Αβέρωφ, μαζί με την σύζυγό του Έλενα, καθώς και ο Θεσπρωτός πρώην Υφυπουργός Οικονομίας Αντώνης Μπέζας, με τη σύζυγο και τα παιδιά του.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΠΙΤΙ...
Η παρέα του πρώην Πρωθυπουργού, συνολικά 18 άτομα, μεταξύ των οποίων οι γονείς και αδέλφια της συζύγου του Νατάσας, αλλά και ο πρώην υπουργός Γιάννης Βαληνάκης με την σύζυγό του, αναχώρησαν από το Δολό χθες στις 11 το πρωί. Νωρίτερα βρέθηκαν στον ξενώνα Κωσταρά για να ξεπροβοδίσουν τον κ. Καραμανλή ο δήμαρχος Πωγωνίου Κώστας Καψάλης μαζί με τους αντιδημάρχους Βασίλη Μάτσια και Στέλιο Κουκουλάρη.
http://www.proinoslogos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4501&catid=13

Δεν υπάρχουν σχόλια: