Από το αφιέρωμα στον Ελύτη στη συναυλία της Νένας Βενετσάνου

Με τρεις εκδηλώσεις ξεκινά ο Μάιος για το Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων.
- Την Τετάρτη 4 του μήνα, στις 8.30 το βράδυ, η αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνα, στη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία, θα φιλοξενήσει αφιέρωμα στον μεγάλο μας ποιητή Οδυσσέα Ελύτη. «Με το λύχνο του άστρου» είναι ο τίτλος του αφιερώματος, το οποίο θα πλαισιώσουν ο Σπύρος Σακκάς στο τραγούδι, ο Γιώργος Κουρουπός στο πιάνο και η Ιουλίτα Ηλιοπούλου στην απαγγελία. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

- Την Κυριακή 8 Μαίου, στις 11:30 το πρωί, το Πνευματικό Κέντρο, η ΙΒ’ Εφορεία Προιστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, το Εβραικό Μουσείο Ελλάδος και η Ισραηλιτική Κοινότητα Ιωαννίνων, διοργανώνουν εκδήλωση με ρωμανιώτικα και σεφαραδίτικα τραγούδια. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα «Διώνη» του Αρχαιολογικού Μουσείου Ιωαννίνων. Στο τραγούδι θα είναι η Ηλιάννα Αντωνίου, στο φλάουτο ο Όθωνας Αρετουλάκης και στην κιθάρα ο Σάκης Νεγρίν.
- Στις 9 Μαίου, στις 9 το βράδυ, το Πνευματικό Κέντρο, η ΧΕΝ Ιωαννίνων και ο Σύλλογος Φίλων Πολυφωνικής Μουσικής, διοργανώνουν συναυλία με τη Νένα Βενετσάνου. Η συναυλία θα γίνει στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας», στο Πνευματικό Κέντρο.
http://www.epirusonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7657:2011-04-26-11-58-31&catid=35:news


Δεν υπάρχουν σχόλια: