Την Κυριακή η εθελοντική εκστρατεία «Let’s do it Epirus»

Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους Ηπειρώτες απευθύνει η Περιφέρεια Ηπείρου για να συμμετάσχουν στην εθελοντική εκστρατεία «Let’s do it Epirus» που πραγματοποιείται την Κυριακή 14 Απριλίου με τη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, της Εκπαίδευσης, του Αθλητισμού, καθώς και εθελοντικών συλλόγων.

Η Ελλάδα μετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην παγκόσμια εθελοντική εκστρατεία «Let’s do it». Στην Ήπειρο έχουν προγραμματιστεί εξειδικευμένες δράσεις στο σύνολο των Περιφερειακών Ενοτήτων για την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της συνεργασίας, της αυτοοργάνωσης, της αλληλεγγύης και της εθελοντικής δράσης.

Εκ μέρους της Περιφέρειας Ηπείρου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Παντελής Κολόκας ευχαριστεί τους φορείς και τους πολίτες για τη συνδρομή και τη συνεργασία τους στην ανάπτυξη της εθελοντικής εκστρατείας, σημειώνοντας: «Μια καλή σκέψη δημιουργεί μια καλή πράξη. Πολλές καλές πράξεις δημιουργούν μια καλή συνήθεια. Καλές συνήθειες δημιουργούν έναν καλό χαρακτήρα. Αυτός ο χαρακτήρας μπορεί να διασφαλίσει την αυθεντική εικόνα του τόπου μας, της Ηπείρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: