Στουρνάρας ενημερώνει ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ για το νέο πολυνομοσχέδιο

Ενημέρωση για το περιεχόμενο του υπό κατάρτιση πολυνομοσχεδίου το οποίο θα περιλαμβάνει όλα τα προαπαιτούμενα για τις επόμενες δόσεις θα δώσει αύριο ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας στους εκπροσώπους των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης.
Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 3.30 μ.μ. στο γραφείο του κ. Στουρνάρα και τη Νέα Δημοκρατία θα εκπροσωπεί ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Αντώνης Μπέζας. Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχει ο βουλευτής κ. Φίλιππος Σαχινίδης και από την πλευρά της Δημοκρατικής Αριστεράς ο κ. Δημήτρης Χατζησωκράτης...

Για πρώτη φορά στις σχετικές διαβουλεύσεις ενημέρωσης για το νομοθετικό έργο του υπουργείου Οικονομικών θα συμμετάσχει εκπρόσωπος της ΝΔ καθώς τις προηγούμενες φορές συμμετείχαν μόνο εκπρόσωποι της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ.

Το αίτημα για συμμετοχή εκπροσώπου της ΝΔ είναι αποτέλεσμα της δυσφορίας που είχε εκδηλωθεί από βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι διαμαρτύρονταν ότι ενώ ενημερώνονται ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ το μεγαλύτερο κόμμα της συγκυβέρνησης μένει εκτός ενημέρωσης.

Το πολυνομοσχέδιο, το περιεχόμενο του οποίου θα παρουσιάσει αύριο ο κ. Στουρνάρας, περιλαμβάνει ρυθμίσεις όπως τις απολύσεις στο δημόσιο τομέα, τις νέες ρυθμίσεις για χρέη προς τράπεζες και εφορία, το νέο μειωμένο χαράτσι, κ.α..
http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=1779728

Δεν υπάρχουν σχόλια: