Ανέλαβε η νέα διοίκηση στον ΟΛΗΓ

Οριστικοποιήθηκε η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.Έτσι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ανέλαβε ο κ. Βασίλης Διαμάντης (φωτο) και αντιπρόεδρος ο Αλέξανδρος Πάσχος.
Μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι: Λάμπρου Αλκιβιάδης, Αθανάσιος Λιάγκος, Παναγιώτης Τακλάκογλου και Φιλοθέη Χαμογεώργου και Χαρίλαος Τσάτσας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που αναλαμβάνει τα καθήκοντά του, θα προχωρήσει σε όλες εκείνες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες και δράσεις, ώστε το λιμάνι να αξιοποιήσει πλήρως τη δυναμική του, αναλαμβάνοντας κάθε δραστηριότητα που έχει σχέση με το λιμενικό έργο, καθώς και κάθε άλλη εμπορική και επιχειρηματική δραστηριότητα πέραν των παραδοσιακών λιμενικών υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων ιδίως της τουριστικής, της πολιτιστικής, του σχεδιασμού, και της οργάνωσης λιμενικών εξυπηρετήσεων. Σημαντικός παράγοντας θα σταθεί η εποικοδομητική συνεργασία με τους χρήστες του λιμένα και τους τοπικούς φορείς, καθώς και τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτης και δεύτερης βαθμίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: