Καταγγελία- σοκ από τον Περιφερειάρχη: Φέρνουν δούλους στην Ήπειρο

Μέσα στην γενικότερη ένταση που επικράτησε στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με απίστευτες προσωπικές επιθέσεις και στοχοποιήσεις επιχειρήσεων, μάλλον πέρασε στα «ψιλά» η πολύ σοβαρή καταγγελία που έγινε δια στόματος του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη.
Και η καταγγελία αυτή γίνεται πιο σοβαρή και αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς γίνεται την ώρα που η Ελλάδα συγκλονίζεται από τα γεγονότα της Μανωλάδας.

Η συζήτηση αφορούσε στα προβλήματα των εργαζομένων, τις απολύσεις, την ανασφάλιστη και μαύρη εργασία. Πολλά τα προβλήματα και η ένταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο μεγάλη, ειδικά μεταξύ στελεχών του ΠΑΜΕ και της παράταξης του Βαγγέλη Αργύρη καθώς όλα τα βέλη επικεντρώθηκαν στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό.
Στη συζήτηση αυτή λοιπόν και κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του Περιφερειάρχη ήρθε και η καταγγελία του στην οποία ανέφερε ότι γραφεία των Αθηνών φέρνουν εργάτες στην Ήπειρο –αλλοδαπούς- χωρίς κανείς να ξέρει που μένουν και κατά πόσο είναι ασφαλισμένοι. «Φέρνουν δούλους στην Ήπειρο» ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο κ. Καχριμάνης, μία φράση που αποκτά μεγάλη βαρύτητα όταν διατυπώνεται από έναν κορυφαίο παράγοντα του τόπου σε μία δημόσια συνεδρίαση και οφείλει να κινητοποιήσει άμεσα όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.
http://www.epiruspost.gr/reportaz/politics/18558-2013-04-22-23-02-24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: