Έδεσε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2013 στο λιμάνι Ηγουμενίτσας!

Έδεσε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2013. Πρόκειται για το «Seabourn Spirit» της εταιρείας Seabourn Cruise Line, σημαίας Μπαχάμες. Το πρόγραμμα τηρήθηκε με σχολαστικότητα και το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ακριβώς στις 8 το πρωί και απέπλευσε ακριβώς στις 5 το απόγευμα.
Ήταν 200 περίπου συνολικά οι επιβάτες, από τους οποίους οι περισσότεροι, γύρω στους 150 παρέμειναν στο καράβι και κάποιοι "περιπλανήθηκαν" στην πόλη, ενώ οι υπόλοιποι ταξίδεψαν στη Νικόπολη Πρέβεζας και στην Πάργα.

Αντιπροσωπεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας με επικεφαλής τον πρόεδρο Βασίλη Διαμάντη, ο διευθυντής ανάπτυξης του ΟΛΗΓ Κώστας Γκρίνιας, η υπεύθυνη μάρκετινγκ του οργανισμού Άννα Πυρότη και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Παναγιώτης Τακλάκογλου (εκπρόσωπος των φορτοεκφορτωτών) ανέβηκε στο κρουαζιερόπλοιο, όπου έδωσε στον πλοίαρχο και πήρε από αυτόν τιμητικές πλακέτες. Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του ΟΛΗΓ ξεναγήθηκε στους χώρους του κρουαζεροπλοίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Seabourn είναι μια από τις πολυτελέστερες εταιρείες του κόσμου με 6 άστρα και το γεγονός ότι επέλεξε την Ηγουμενίτσα για τους υψηλού επιπέδου πελάτες της είναι μια επιβεβαίωση προοπτικής και η καλύτερη διαφήμιση για ένα αναδυόμενο λιμένα κρουαζιέρας.

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΛΗΓ, το «Seabourn Spirit» θα προσεγγίσει το λιμάνι της Ηγουμενίτσας συνολικά 8 φορές μέσα στο 2013, επιπλέον 2 φορές θα προσεγγίσουν άλλα πλοία της ίδιας εταιρείας, ενώ συνολικά 12 προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων θα υπάρξουν μέχρι τον Οκτώβρη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Διευκρινίζεται ότι η ακύρωση των δρομολογίων του MSC Melody, δεν αφορά αποκλειστικά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, αλλά σε όλους τους προορισμούς που αυτό επρόκειτο να ταξιδέψει, αφού το πλοίο αποσύρθηκε από το στόλο της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ακυρώνοντας τις κρουαζιέρες του σε όλα τα λιμάνια.


Katoci


Δεν υπάρχουν σχόλια: