Την Κυριακή το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Την προσεχή Κυριακή στις 08:00 π.μ. αναμένεται το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. To Seabourn Spirit αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι προερχόμενο από το Αργοστόλι, θα παραμείνει μέχρι τις 17:00 μ.μ. και θα συνεχίσει το ταξίδι του για το Kotor.
H ίδια εταιρεία έχει προγραμματίσει 10 συνολικά αφίξεις στην Ηγουμενίτσα, ενώ άλλες 2 εταιρείες επέλεξαν το Θεσπρωτικό λιμάνι για προορισμό τους. Τα κρουαζιερόπλοια ξεκινούν από το προσεχές Σάββατο 21/04 και οι επιβεβαιωμένες αφίξεις είναι προγραμματισμένες φθάνουν μέχρι τις 5 Οκτώβρη.
Κατά μέσο όρο υπάρχουν 1 με 2 αφίξεις κάθε μήνα, με εξαίρεση το Μάιο όπου μέχρι στιγμής δεν υπάρχει προγραμματισμένη άφιξη.
Είναι μια καλή αρχή για ένα λιμάνι που μέχρι πρότινος ήταν αμιγώς ακτοπλοϊκό, ενώ οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων έως την περισνή χρονιά ήταν... γεγονός που συνέβαινε μια φορά το χρόνο.
Ταυτόχρονα όμως η εταιρεία MSC ανακοίνωσε ότι δε θα πραγματοποιήσει δεκατέσσερις κρουαζιέρες οι οποίες αρχικά είχαν προγραμματιστεί και για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Η εν λόγω εταιρεία, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, απέσυρε για παλιοσίδερα το κρουαζιερόπλοιο που επρόκειτο να πιάσει στην Ηγουμενίτσα, χωρίς μέχρι στιγμής να το έχει αντικαταστήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: