Σύσκεψη για τα έργα στο λιμάνι Ηγουμενίτσας

Χθες το πρωί, στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα την εξέλιξη των έργων της Β΄ Φάσης του Νέου Λιμένα.
Στην σύσκεψη της οποίας προήδρευε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. Βασίλειος Διαμάντης, προσκλήθηκαν και παραβρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Πιτούλης, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Γεώργιος Κάτσινος, ο Κεντρικός Λιμενάρχης κ. Ιωάννης Κοντόπουλος, εκπρόσωποι της ΕΥΔΕ/ΜΕΔΕ, εκπρόσωποι της κατασκευάστριας εταιρείας ΕΛΤΕΡ ΑΤΕ και εκπρόσωποι του Τελωνείου Ηγουμενίτσας.
Σκοπός της σύσκεψης η ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την πορεία των έργων, τόσο από την κατασκευάστρια εταιρεία όσο και από την επιβλέπουσα αρχή του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ΕΥΔΕ/ΜΕΔΕ. Συζητήθηκαν και επισημάνθηκαν επίσης τα λειτουργικά θέματα που προκύπτουν ή θα προκύψουν κατά τη διάρκεια υλοποίησης, προκειμένου να επισπευστούν οι διαδικασίες μέσω του συντονισμού όλων των εμπλεκομένων φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: