Διάθεση πατάτας από το Νευροκόπι στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Στο πλαίσιο των προσπαθειών για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση, ο Δήμος Ηγουμενίτσας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες οι οποίες ως στόχο έχουν να στηρίξουν τους Δημότες και να δώσουν στα νοικοκυριά έστω μια μικρή «ανάσα» στους καιρούς που διανύουμε.
Σε ένα φάσμα δράσεων που θα ακολουθήσουν, η Δημοτική Αρχή παρεμβαίνει και στηρίζει το καταναλωτικό κίνημα το οποίο διαμορφώνεται σε όλη τη χώρα, αρχής γενομένης από τη συνεργασία με τους παραγωγούς πατάτας του Νευροκοπίου.


Ύστερα από πρωτοβουλίες που πάρθηκαν και κατόπιν συνεννόησης και συνεχόμενων επαφών με τους παραγωγούς, με ευθύνη των τελευταίων αναμένεται να διατεθούν στην Ηγουμενίτσα, σε χώρο που θα οριστεί τις προσεχείς ημέρες, πατάτες, στην τιμή των 30 λεπτών ανά κιλό και σε συσκευασίες των 20 και των 30 kg.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, ο Δήμος θεωρεί απαραίτητο να γίνει καταγραφή των αιτημάτων και των ποσοτήτων που ο κάθε Δημότης ενδιαφέρεται να αγοράσει.
Τα αιτήματα θα καταγράφονται από σήμερα Δευτέρα 12.03.2012, μέχρι και την προσεχή Παρασκευή 16.03.2012, με τους εξής τρεις τρόπους:
• Στην είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου Ηγουμενίτσας με τη συμπλήρωση των στοιχείων σε ειδικά διαμορφωμένη φόρμα
• Σε συνεννόηση με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων όπου διαμένει ο κάθε ενδιαφερόμενος Δημότης και
• Στην τηλεφωνική γραμμή 2665361153.
Όσο για τα περαιτέρω, σχετικά με το χώρο και τον τρόπο διάθεσης της πατάτας, θα ανακοινωθούν σύντομα από το Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: