O πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη στα Σκόπια

Ο Mεξικάνος μεγιστάνας της αγοράς τηλεπικοινωνιών Κάρλος Σλιμ θα βρίσκεται από σήμερα, 31 Μαρτίου, μέχρι και τις 2 Απριλίου στην ΠΓΔΜ, για να συμμετάσχει σε συνέδριο Τεχνολογίας Πληροφορικής που θα διεξαχθεί στην πόλη Οχρίδα.
Ο Κάρλος Σμιθ, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή του καταλόγου του περιοδικού Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη, με περιουσία που εκτιμάται στα... 69 δισεκατομμύρια αμερικανικά δολάρια, αναμένεται στη διάρκεια της επίσκεψης του αυτής στην ΠΓΔΜ να συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό της χώρας Νίκολα Γκρούεφσκι και με τον υπουργό Δημόσιας Διοίκησης και Κοινωνίας Πληροφορικής Ίβο Ιβάνοφσκι.


Ο τελευταίος ανέφερε πριν από μερικές ημέρες ότι η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ προτίθεται να συνομιλήσει με τον Μεξικανό μεγιστάνα για ορισμένα επενδυτικά σχέδια στους τομείς της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών και της ενέργειας.

Ο Κάρλος Σμιθ αναμένεται να φθάσει στα Σκόπια με το ιδιωτικό του αεροπλάνο και στη συνέχεια να μεταβεί στην Οχρίδα, όπου θα καταλύσει, μαζί με τη συνοδεία του, σε πολυτελές ξενοδοχείο της παραλίμνιας αυτής πόλης.

Κατά την παραμονή του στα Σκόπια και την Οχρίδα αναμένεται να επισκεφθεί κάποια μουσεία και αρχαιολογικούς χώρος.

Στο συνέδριο Τεχνολογίας Πληροφορικής που θα διεξαχθεί στην Οχρίδα θα συμμετάσχουν και διευθυντικά στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων από το σχετικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: