Ο Γ. Μιχελάκης στην Ηγουμενίτσα





"Επιτροπή Προστασίας των κυρίων Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου", χαρακτήρισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου χθες στην Ηγουμενίτσα, την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δημοσιονομικά στοιχεία του 2009, ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης.

Ο κ. Μιχελάκης, επετέθη στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι οδήγησε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι στις επικείμενες εκλογές ο λαός θα κρίνει "ώριμα" και η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Επεσήμανε δε ότι το αντίθετο της "αυτοδυναμίας" δεν είναι η συγκυβέρνηση αλλά η "αδυναμία διακυβέρνησης" και έθεσε το ερώτημα "ποιός μπορεί την επόμενη μέρα" να οδηγήσει ασφαλώς τη χώρα εκτός κρίσης.
Διαπίστωσε πως υπάρχουν κάποιοι πολιτικοί σχηματισμοί "χωρίς πρόταση που απλά χαϊδεύουν τα αυτιά των πολιτών" και αναρωτήθηκε για ποιό λόγο να τους ψηφίσει κανείς, ενώ καταλόγισε ευθύνες για την κρίση και στην αριστερά, επισημαίνοντας ότι δεν αρνήθηκε ποτέ κανένα αίτημα.
Υπερασπίστηκε την η επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να υπερψηφίσει η ΝΔ το Μνημόνιο 2, λέγοντας ότι ήταν "πατριωτικό καθήκον" ώστε να μην φτάσει η χώρα στην καταστροφή.
Κατηγόρησε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι επί δύο χρόνια σταμάτησε και δεν ολοκλήρωσε κανένα αναπτυξιακό έργο.
Όσον αφορά στην επικείμενη πώληση από την ΑΤΕ της Ηπειρωτικής γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ, ο κ. Μιχελάκης, επεσήμανε ότι η ΝΔ εξετάζει σοβαρά την πρόταση για εταιρεία λαϊκής βάσης, ενώ αναφορικά με την ανάπτυξη της Ηπείρου, επεσήμανε ότι αντιμετωπίζει ανάλογα προβλήματα με όλη τη χώρα και ότι το σχέδιο της ΝΔ είναι να αξιοποιηθούν οι αναπτυξιακές δυνατότητες της κάθε περιοχής.
ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: