Ξεκινάει σήμερα η διάθεση της πατάτας Νευροκοπίου στο Δήμο Ηγουμενίτσας!

Ξεκινάει σήμερα Δευτέρα η διάθεση της πρώτης παρτίδας των 120 τόνων πατάτας Νευροκοπίου, που παρήγγειλαν 1500 περίπου συμπολίτες, μετά από την συμφωνία του Δήμου Ηγουμενίτσας με παραγωγούς του Νευροκοπίου, στην τιμή των 30 λεπτών ανά κιλό.
Λόγω του μεγάλου όγκου των παραγγελιών η παραλαβή της πατάτας από τους καταναλωτές θα γίνει σε δύο δόσεις, ξεκινώντας σήμερα από τα "περίχωρα¨του Δήμου, ενώ θα ακολουθήσει την Τετάρτη και η πόλη της Ηγουμενίτσας.


Στον Δήμο μας θα φτάσουν 3 φορτηγά σήμερα Δευτέρα:
Το πρώτο θα βρεθεί στην πλατεία του Μαργαριτίου στις 9.30 το πρωί, όπου θα εξυπηρετήσει τις παραγγελίες από Μαργαρίτι, Ελευθέρι, Καταβόθρα, Σπαθαραίους, Καρτέρι, Μαζαρακιά και Μεσοβούνι.
Το δεύτερο φορτηγό θα βρεθεί αρχικά στο Λαδοχώρι στις 9.30, ενώ στην συνέχεια θα μεταβεί στην Πλαταριά, στις 11, όπου θα εξυπηρετήσει τις παραγγελίες από Πλαταριά, Φασκομηλιά, Σκορπιώνα και Αργυρότοπο. Αμέσως μετά θα πάει στα Σύβοτα και την Πέρδικα.
Το τρίτο φορτηγό θα ξεκινήσει στις 9.30 από τον Παραπόταμο, για να μεταβεί στην συνέχεια στη Νέα Σελεύκεια, ενώ στις 12.00 θα βρεθεί στον χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ηγουμενίτσας όπου θα εξυπηρετήσει τα άτομα που έχουν παραγγείλει μεγάλες ποσότητες.
Περισσότερες πληροφορίες:
• Στην είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου Ηγουμενίτσας
• Σε συνεννόηση με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων
• Στην τηλεφωνική γραμμή 2665361153

Δεν υπάρχουν σχόλια: