Φτωχοδιάβολοι στην Άρτα έκλεβαν παγκάρια εκκλησιών και μικρά καταστήματα

Πέντε περιπτώσεις κλοπών σε Ιερούς Ναούς και καταστήματα εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, οι οποίοι συνέλαβαν το μεσημέρι της Τρίτης στην Άρτα έναν 23χρονο Έλληνα και έναν 19χρονο Αλβανό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες τις τελευταίες ημέρες διέρρηξαν δύο Ιερούς Ναούς στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Άρτας και έκλεψαν μικρά χρηματικά ποσά, ενώ διέρρηξαν και τρία καταστήματα-καφενεία σε χωριά της Άρτας, από τα οποία έκλεψαν χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, οι δύο δράστες το βράδυ της Κυριακής, εισήλθαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στις Κιρκιζάτες Άρτας και έκλεψαν από το παγκάρι μικρό χρηματικό ποσό. Πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας, εισήλθαν στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στον Καλόβατο Άρτας και έκλεψαν από το παγκάρι μικρό χρηματικό ποσό και δύο μπλοκ με κουπόνια εράνου.
Στη συνέχεια, αφού έσπασαν την πόρτα εισόδου καταστήματος-καφενείου στο Παλαιοχωράκι Άρτας, έκλεψαν χρηματικό ποσό 150 ευρώ. Ακολούθως, αφού διέρρηξαν κατάστημα-ψητοπωλείο στο ίδιο χωριό, έκλεψαν από την ταμειακή μηχανή 100 ευρώ.
Πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης διέρρηξαν κατάστημα-παντοπωλείο στη Μεγαλόχαρη Άρτας και έκλεψαν διάφορα προϊόντα και το χρηματικό ποσό 100 ευρώ. Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, προκειμένου να εξακριβωθεί η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

http://www.epirusonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12005:2011-11-16-10-56-34&catid=35:news


Δεν υπάρχουν σχόλια: