Με την άδεια του Δήμου οι εργασίες στην Πέρδικα

Παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων συνεχίζονται οι εργασίες της ΔΕΠΑ στην Πέρδικα Θεσπρωτίας. Οι κάτοικοι μετά τις συμπλοκές της προηγούμενης βδομάδας επανέρχονται με μία σκληρή ανακοίνωση, με την οποία καταλογίζουν βαρύτατες ευθύνες στην Κυβέρνηση αλλά και στη Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας η οποία προχώρησε στην έκδοση άδειας εκτίμησης των γεωλογικών ερευνών.
Η Κίνηση Πολιτών Πέρδικας και Πάργας, υποστηρίζει ότι πρόκειται για ενσυνείδητη υπονόμευση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και ζητά από όλους τους δημοτικούς συμβούλους να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση της νομιμότητας.


«Ο Δήμαρχος της Ηγουμενίτσας είναι υπόλογος απέναντι στους κατοίκους της Πέρδικας γιατί έδωσε άδεια εκτίμησης των εργασιών γεωλογικών ερευνών στην περιοχή υπονομεύοντας ενσυνείδητα την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου τον Μάρτιο 2011. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι οφείλουν, εάν δεν εγκρίναν τις ενέργειες του Δημάρχου, να αναλάβουν πρωτοβουλίες αποκατάστασης της Απόφασης με συγκεκριμένες ενέργειες εναντίον του.
Η παρουσία τους και ο τρόπος που χειρίστηκαν την κατάσταση στο χώρο εκτέλεσης των εργασιών δεν έπεισαν για τις προθέσεις τους. Πλην ελαχίστων Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ήλθε η ώρα να διαψεύσετε αυτά που οι απλοί άνθρωποι της Πέρδικας κατάλαβαν. Να αποκαταστήσετε έννοιες απλές, της Αξιοπρέπειας, της Δημοκρατίας, του Ήθους. Εμείς οι απλοί πολίτες θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, όχι μόνο για τον αγωγό αλλά και τα μεγάλα επίκαιρα ζητήματα της συγκυρίας, που καταστρέφουν τη ζωή μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση
http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/10274-2011-11-28-14-04-18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: