Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου


Την Δευτέρα 21-11-2011 και ώρα 09.30 π.μ. συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Επικύρωση πρακτικών των προηγούμενων, από 11-11-2011 και 18-11-2011 συνεδριάσεων.
1. Έγκριση δαπανών για τον εορτασμό της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας.
2. Έγκριση δαπανών για τον εορτασμό της επετείου της Εθνικής Αντίστασης στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας.
3. Έγκριση δαπανών για εκδηλώσεις εορτασμών στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.
4. Έγκριση δαπάνης ποσού 236,20 €, που αφορά στα έξοδα μετακίνησης του Γεωργίου Μαργώνη, υπαλλήλου της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Θεσπρωτίας, στην Αθήνα για συμμετοχή του σε επιμορφωτικό πρόγραμμα του Ε.Κ.Δ.Δ. με τίτλο «Διαχείριση υδατικών πόρων», από 10 έως 14-10-2011.
5. Έγκριση μετακίνησης του Γενικού Δ/ντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Ηπείρου, Νικόπουλου Ιωάννη στην Αθήνα, για τη συμμετοχή του στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Διοίκηση, Οικονομικά και Πολιτικές της Υγείας, που θα διεξαχθεί από 14/12/2011 έως 17/12/2011 και έγκριση των σχετικών δαπανών.
6. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Κατασκευή κτιρίων εξυπηρέτησης Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στο Δ.Δ. Βίτσας Δήμου Κεντρικού Ζαγορίου», αναδόχου Κοιν/ξίας «Τσομπίκος Δημήτριος – Ηλίας Νικόλαος», μέχρι την 30-05-2012.
7. Έγκριση ματαίωσης του διαγωνισμού για την Πράξη με τίτλο «Ενέργειες για την Προώθηση και Προβολή του Τουριστικού Προϊόντος της Περιφέρειας Ηπείρου», και επαναπροκήρυξής του, με αποσαφήνιση των όρων της διακήρυξης, βάσει του αριθμ. 6/07-11-2011 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού.
8. Έγκριση λειτουργικών δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.
9. Έγκριση λειτουργικών δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.
10. Έγκριση δαπάνης ποσού 25,05 € για τη συμπληρωματική ασφάλιση (θραύση κρυστάλλων) των ΚΥ 7891 και ΚΥ 9086 οχημάτων της πρώην Δ.Ε.Σ.Ε. τα οποία ανήκουν πλέον στη Π.Ε. Άρτας.
11. Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών, ανά ΚΑΕ, Προκειμένου να εξασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.
12. Έγκριση μεταβίβασης του υπολοίπου του λογαριασμού της Π.Ε. Πρέβεζας, με την επωνυμία «Λογαριασμός Α΄ Κοινωνικών Βοηθειών» στον Δήμο Πρέβεζας, και κλείσιμο αυτού, λόγω μεταβίβασης της σχετικής αρμοδιότητας.
13. Κατάρτιση της διακήρυξης ανοιχτής δημοπρασίας και έγκριση των συμβατικών τευχών του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Εργολαβία αποκατάστασης ζημιών καθίζησης τμήματος 8ης επαρχιακής οδού στη Βρυσούλα» προϋπολογισμού € 80.000,00 με ΦΠΑ.
14. Έγκριση των επί μέρους μελετών: Τοπογραφικές εργασίες και Κτηματογράφηση, Οριστική Γεωλογική μελέτη, Γεωτεχνικές έρευνες και μελέτες και Προκαταρκτική μελέτη τεχνικών έργων, στα πλαίσια της Μελέτης της Π.Ε. Πρέβεζας με τίτλο «Μελέτη νέας χάραξης οδού Θεσπρωτικού – Τύριας (Υποέργο: Τμήμα Θεσπρωτικό – Αυχένας Νταλαμάνι – Γέφυρα Μπακόλα», αναδόχου των συμπραττόντων Γραφείων « Δ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» – ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – « ΓΕΩΓΝΩΣΗ Α.Ε. ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ & ΜΕΛΕΤΩΝ » Α.Ε. – ΔΗΜΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ.
15. Έγκριση του 2ου ΑΠΕ της αρχικής σύμβασης του έργου «Βελτίωση – ασφαλτόστρωση επαρχιακού δρόμου εντός ΔΔ Καμπής Δήμου Ξηροβουνίου μετ’ απαλλοτριώσεων», αναδόχου Δημήτριου Φούκα, ΕΔΕ.
16. Κατάρτιση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής δημοπρασίας του έργου της Π.Ε. Άρτας «Ανακατασκευή κεντρικών καταθλιπτικών αγωγών αρδευτικού δικτύου Γραμμενίτσας», προϋπολογισμού € 250.000,00 με ΦΠΑ.
17. Κατάρτιση των όρων της διακήρυξης δημοπρασίας με πρόχειρο διαγωνισμό του έργου της Π.Ε. Άρτας «Καθαρισμός τάφρων και διωρύγων πεδιάδας Άρτας (β’ φάση)», προϋπολογισμού € 70.000,00 με ΦΠΑ.
18. Έγκριση απευθείας ανάθεσης του έργου της Π.Ε. Άρτας «Επείγουσες εργασίες καθαρισμού διευθετημένης κοίτης χειμάρρου Μπούση», προϋπολογισμού € 10.000,00 με ΦΠΑ.
19. Έγκριση απευθείας ανάθεσης του έργου της Π.Ε. Άρτας «Επείγουσες συμπληρωματικές εργασίες διάνοιξης αρδευτικού αύλακα για τις ανάγκες του νερόμυλου Κρυονερίου», προϋπολογισμού € 5.000,00 με ΦΠΑ.
20. Έγκριση οριστικής ματαίωσης των αποτελεσμάτων του πρόχειρου διαγωνισμού και μη υπογραφή της σύμβασης με την εταιρεία ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ για την προμήθεια του φυτοπροστατευτικού προιόντος Success (spinosad) για τις ανάγκες του Προγράμματος Δακοκτονίας έτους 2011 της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: