Ο εμίρης του Κατάρ στη Κέρκυρα

Για θερινές διακοπές
Την Κέρκυρα επέλεξε και φέτος για ένα μέρος από τις θερινές του διακοπές ο εμίρης του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ-Θάνι, που βρίσκεται ήδη στο "νησί των Φαιάκων".
Στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφάλειας, ο άραβας ηγέτης έφτασε με ένα μεγάλο learjet στο αεροδρόμιο "Ιωάννης Καποδίστριας" της Κέρκυρας, μαζί με μία από τις συζύγους του, μέλη της οικογένειας και της συνοδείας του, καθώς και τους άνδρες της προσωπικής του φρουράς.


Από το μεσημέρι, η Αστυνομική Διεύθυνση είχε λάβει μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, ενώ παράλληλα διέθεσε συνοδευτικά αυτοκίνητα και μοτοσικλετιστές για την ασφάλεια του Αλ-Θάνι.
Στο αεροδρόμιο περίμεναν τον άραβα μεγιστάνα και τη συνοδεία του πολυτελείς θωρακισμένες λιμουζίνες και δύο ημιφορτηγά για τη μεταφορά των αποσκευών.
Το βασιλικό ζεύγος και η συνοδεία τους, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μείνουν για επτά ημέρες σε σουίτα ξενοδοχείου πέντε αστέρων της Κέρκυρας, ενώ καθημερινά θα κάνουν μικρές κρουαζιέρες γύρω από το νησί με μία θαλαμηγό - "πλωτό παλάτι".


Δεν υπάρχουν σχόλια: