Είναι όμορφα και το δείχνουν στο δρόμο

54 κλασσικά αυτοκίνητα MG έφτασαν στα Γιάννενα
Βλέμματα θαυμασμού συγκέντρωσαν 54 προπολεμικά και κλασικά οχήματα MG που βρίσκονται από το μεσημέρι στα Γιάννενα, πρώτο σταθμό της διεθνούς περιήγησης στην Ήπειρο και στη Βόρεια Ελλάδα μεταξύ 25 Ιουνίου και 2 Ιουλίου, που οργανώνει η Ιταλική Λέσχη MG με συνδιοργανώτρια την Ελληνική λέσχη Κλασικών MG.
Τα αυτοκίνητα – αντίκες, εκ των οποίων δύο από την Αυστραλία και ένα από την Αμερική, έφτασαν από την Ηγουμενίτσα στα Γιάννενα το μεσημέρι, αφού πρώτα είχαν διανύσει τη διαδρομή από την παλιά Εθνική Οδό. Στο λόφο του Φρόντζου τα υποδέχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος, υπεύθυνος του Τομέα Τουρισμού Νίκος Γκόλας, ο οποίος τόνισε πως εκτός από μια όμορφη ευκαιρία να απολαύσουν οι Γιαννιώτες μια υπέροχη συλλογή κλασικών αυτοκινήτων, είναι και μια μοναδική ευκαιρία προβολής για την πόλη.


«Έχουν δικό τους τηλεοπτικό συνεργείο, δικό τους συνδρομητικό κανάλι και εικόνες των Ιωαννίνων θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο», σημείωσε ο κ. Γκόλας και ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ιταλικής Λέσχης MG κ. Pierro για την επιλογή να προβάλλει την πόλη, που είχε επισκεφθεί και κατά το παρελθόν.
Τα αυτοκίνητα θα εκτεθούν μέχρι αργά το απόγευμα στην κεντρική πλατεία, ενώ οι ξεχωριστοί επισκέπτες θα διανυκτερεύσουν στα Γιάννινα και θα αναχωρήσουν αύριο το πρωί μέσω Μετσόβου για την Καλαμπάκα και με κατάληξη το Λιτόχωρο Πιερίας.
Η περιήγηση που είναι η δεύτερη του είδους μετά τον διεθνή Γύρο της Πελοποννήσου τον Μάιο του 2005. Η διεθνής οικογένεια των φίλων και ιδιοκτητών κλασσικών MG αριθμεί πάνω από 50.000 ενεργά μέλη και στις 5 ηπείρους , ενώ στηρίζεται και προβάλλεται από τις δύο μεγαλύτερες Λέσχες παγκοσμίως που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο πρόεδρος της Ιταλικής Λέσχης MG κ. Pierro σημείωσε πως ο ίδιος έχει απολαύσει στο παρελθόν τη γιαννιώτικη φιλοξενία και κουζίνα και αυτός ήταν και ο λόγος που τον οδήγησε στην απόφαση να επιλέξει την πόλη ως ένα σταθμό της περιήγησης, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την υποδοχή το Δήμο Ιωαννιτών.
http://www.epirusonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9033:-54-&catid=36:top-news

Δεν υπάρχουν σχόλια: