Στα Γιάννινα το νέο εργοστάσιο εμφιάλωσης της μπύρας FIX!

Από την εταιρεία «ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ»
Στα Γιάννινα θα κατασκευαστεί το νέο εργοστάσιο εμφιάλωσης της μπύρας FIX, όπως ανακοίνωσε ο Αλκιβιάδης Χήτος (φωτό), εκ των ιδρυτών της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, που έχει τα δικαιώματα εμφιάλωσης της μπύρας.
Αυτή ήταν η μεγαλύτερη είδηση από την ημερίδα για την ανάπτυξη της Ηπείρου που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στα Γιάννινα και διοργανώθηκε από την οικονομική εφημερίδα «Εξπρές». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Αλκιβιάδης Χήτος, που τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η κατασκευή του εργοστασίου θα είναι μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις της εταιρείας.

ΙΣΧΥΡΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ…
Ο Αντιπρόεδρος της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ και Δημοτικός Σύμβουλος Ιωαννίνων Βασίλης Χήτος υπογράμμισε, ότι τα πλεονεκτήματα της Ηπείρου είναι πολλά. «Όλα μαζί και το καθένα ξεχωριστά μπορούν να αποτελέσουν τους ισχυρούς πυλώνες για την ανάπτυξη της οικονομίας. Θα πρέπει όμως άμεσα να διορθώσουμε τα λάθη, αφού ο χρόνος είναι πολύτιμος» είπε, μεταξύ άλλων.
Ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ηπείρου, Δημήτρης Φίλης αναφέρθηκε και αυτός στους πυλώνες ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, κάνοντας ειδική μνεία στον τουρισμό.
«Υπάρχουν σημαντικά περιθώρια προσέλκυσης τουριστών όλο το έτος με αξιοποίηση του φυσικού κάλλους της περιοχής και των ιστορικών θρησκευτικών μνημείων καθώς και των μουσείων της Ηπείρου» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Φίλης.
***
Τέλος, στην ημερίδα μίλησαν εκπρόσωποι και άλλων Φορέων της Ηπείρου, ενώ την εκδήλωση χαιρέτισαν, μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα, Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας και ο Αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων Παντελής Κολόκας.
http://www.proinoslogos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5462&catid=13


Δεν υπάρχουν σχόλια: