Δηλώνει έκπληκτος ο Χριστοβασίλης

Δήλωση του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Χριστοβασίλη, με την οποία τονίζει ότι αποτελεί «τεράστια έκπληξη» η αναφορά του ονόματός του στην λίστα των υπόπτων για τους «στημένους» αγώνες, «ανέβηκε» σήμερα στην ιστοσελίδα του συλλόγου.
Ο «ισχυρός άνδρας» του «Άγιαξ της Ηπείρου» επισημαίνει ότι δεν έχει σχέση με "αυτό που ονομάζεται παρασκήνιο", υπογραμμίζει πως ποτέ δεν ασχολήθηκε με το στοίχημα, ενώ ζητάει από την ελληνική δικαιοσύνη να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Η δήλωση έχει ως εξής:


«Ουδέποτε ασχολήθηκα, πλησίασα ή εκδήλωσα ακόμα και το στοιχειώδες ενδιαφέρον για να εμπλακώ έστω και θεωρητικά με αυτό που ονομάζεται "παρασκήνιο". Ούτε στην ομάδα μου, ούτε και σε καμία άλλη επιχειρηματική μου δραστηριότητα. Ποτέ δε, ούτε εγώ, ούτε ουδείς εκ του περιγυρού μου ασχολήθηκε με αυτό που ονομάζεται στοίχημα. Συνεπώς αποτελεί τεράστια έκπληξη για μένα αλλά και όσων με γνωρίζουν, η αναφορά του ονοματός μου στην "περίφημη" λίστα των 70 υπόπτων.
Δεν κατανοώ τον λόγο, δεν μπορώ να φανταστώ γιατί, δεν περνά από το μυαλό μου, κανένα έστω και απίθανο σενάριο που θα μπορούσε να οδηγήσει στην αιτία του διασυρμού, που από εχθές υφίσταμαι, προσωπικά και επιχειρηματικά.
Το μόνο που σήμερα μπορώ να κάνω είναι να ζητήσω από την Ελληνική δικαιοσύνη να κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, προκειμένου, το ταχύτερο, να λάβω γνώση για το τι συμβαίνει και κυρίως να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την διελεύκανση του θέματος».
Στο μεταξύ, ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Άντι Λίλα για τρία χρόνια. Ο Λίλα είναι διεθνής με την εθνική Αλβανίας, ενώ έχει παίξει στις ομάδες Νέων και την εθνική Ελπίδων της γειτονικής χώρας. Την παρελθούσα σεζόν αγωνίστηκε στην ΚF Τίρανα, με την οποία είχε 26 συμμετοχές και 6 γκολ. Ο Λίλα αγωνίζεται στη δεξιά περιφέρεια, αλλά και ως αμυντικός μέσος. Γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 1986 και έχει ύψος 1.84μ. Άρχισε το ποδόσφαιρο το 2003 στην ομάδα της γενέτειράς του, την Μπέσα, όπου μέχρι το 2006 είχε 73 συμμετοχές και 1 γκολ.
Τη σεζόν 2006-2007 αγωνίστηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια επέστρεψε πάλι στην Μπέσα, όπου την επόμενη χρονιά είχε 29 συμμετοχές. Στην τελευταία τριετία (2008-2011) αγωνίστηκε στην ΚF Τίρανα με 52 συμμετοχές και 6 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: