Η ζέστη οδηγεί τον κόσμο στις παραλίες της Ηπείρου

Δρομολόγια του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων σε Πάργα - Σύβοτα

Από κόσμο αναμένεται να κατακλυστούν σήμερα και αύριο οι παραλίες της Ηπείρου. Οι υψηλές θερμοκρασίες που θα σημειωθούν, η ανάγκη για λίγη δροσιά, αλλά και το διάλειμμα από τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι οι λόγοι που θα στρέψουν πολλούς σε μονοήμερες αποδράσεις.

Στα Γιάννινα ο καιρός θα είναι καθαρός το Σαββατοκύριακο, ενώ μόνο το πρωί της Κυριακής αναμένονται άνεμοι 5 Μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς σήμερα Σάββατο και από 19 έως 30 βαθμούς αύριο, Κυριακή. Ίδιο θα είναι το σκηνικό του καιρού στην Άρτα, ενώ στην Ηγουμενίτσα και την Πρέβεζα θα σημειωθούν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες του διημέρου. Πιο συγκεκριμένα, η ανώτερη τιμή του υδράργυρου θα φθάσει σήμερα εκεί τους 28 βαθμούς και αύριο τους 27.
ΤΟ ΚΤΕΛ…
Βέβαια, λόγω και της υψηλής τιμής της αμόλυβδης, πολλοί φέτος δεν εκδράμουν στις παραλίες με το αυτοκίνητό τους. Εξυπηρετούνται με το υπεραστικό ΚΤΕΛ το οποίο πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια προς την Πάργα μετ’ επιστροφής. Η αναχώρηση γίνεται στις 8:30 το πρωί κάθε μέρα και η επιστροφή στις 7 το απόγευμα και το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ μετ’ επιστροφής.
Παράλληλα, κάθε Σαββατοκύριακο πραγματοποιούνται δρομολόγια προς Σύβοτα μετ’ επιστροφής. Η αναχώρηση είναι γίνεται για τις 9 το πρωί και η επιστροφή στις 6 το απόγευμα. Η τιμή του εισιτηρίου είναι επίσης 10 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο 26510-26286

http://www.proinoslogos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5632&catid=13

Δεν υπάρχουν σχόλια: