Επιστολή διαμαρτυρίας του Δημάρχου Ηγουμενίτσας στον πρόεδρο του ΤΕΙ Ηπείρου


Με μια αυστηρή επιστολή προς τον πρόεδρο των ΤΕΙ Ηπείρου κ. Γκίκα Γρηγόρη, ο Δήμαρχος της Ηγουμενίτσας κ. Γεώργιος Κάτσινος δηλώνει την πλήρη διαφωνία του στο επιχειρούμενο κλείσιμο των τμημάτων του ΤΕΕΙ Ηγουμενίτσας.

Ολόκληρη η επιστολή του δημάρχου έχει ως εξής:




Κύριε Πρόεδρε,

Σας παρακαλώ να μεταφέρετε στην Γενική Συνέλευση του ΤΕΙ Ηπείρου την απόλυτη διαφωνία της Δημοτικής Αρχής, των Φορέων και των Δημοτών της Ηγουμενίτσας στο επιχειρούμενο κλείσιμο των Τμημάτων του ΤΕΙ της Ηγουμενίτσας.
Σας είναι γνωστό ότι το Τμήμα Εφαρμοσμένων Ξένων Γλωσσών στην Διοίκηση και στο Εμπόριο είναι ένα βιώσιμο, σύγχρονο και μοναδικό στην Ελλάδα.
Σας είναι επίσης γνωστό ότι το Τμήμα αυτό μπορεί και πρέπει να μετεξελιχθεί σε Σχολή η οποία θα απορροφήσει και το Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων.
Οι εχθρικές ενέργειές σας προς τα Τμήματα της Ηγουμενίτσας με τελευταία των μη καταβολή δεδουλευμένων στο Εκπαιδευτικό Προσωπικό δεν θα μείνουν αναπάντητες από την θεσπρωτική κοινωνία, εάν με την πρότασή σας για κλείσιμο των Τμημάτων της Πόλης μας βάλετε την ταφόπλακα σε ότι με πολύ κόπο οι Θεσπρωτοί και οι προκάτοχοί σας δημιούργησαν.

Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Κάτσινος

Δεν υπάρχουν σχόλια: