
10:45 –11:00 “Ανασκόπηση διατροφικών κινδύνων”- Αναστάσιος Π. Γάτσιος, Ποιοτικός Ελεγκτής - Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πρέβεζας
11:00–11:30 “Υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων σε τρόφιμα και νερά” - Δρ Γεώργιος Ε. Μηλιάδης, Τακτικός Ερευνητής, Προϊστάμενος Εργαστηρίου Υπολειμμάτων Γεωργικών Φαρμάκων - Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο
11:30 – 12:00 «Μυκοτοξίνες στα τρόφιμα» - Δρ. Δημήτρης Τσιτσιγιάννης, Λέκτορας Φυτοπαθολογίας -Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου