Στον Κ. Παπούλια χθες οι 13 Περιφερειάρχες

ΑΛ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ: Δεν είμαστε αντίπαλοι με το Κεντρικό Κράτος

Με τον Κάρολο Παπούλια συναντήθηκαν χθες στο Προεδρικό Μέγαρο οι 13 Περιφερειάρχες της χώρας, οι οποίοι τον ενημέρωσαν τόσο για τις δυσκολίες εφαρμογής του «Καλλικράτη», όσο και γι’ άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
«Είστε στην πρώτη γραμμή για την επιτυχία μιας μεγάλης μεταρρύθμισης» είπε ο Ηπειρώτης Πρόεδρος εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο «Καλλικράτης» θα στεφθεί από επιτυχία.
«Νομίζω ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα, γιατί έχω εμπιστοσύνη σε σας, σας γνωρίζω, έχετε κάνει και στο παρελθόν καλά πράγματα και νομίζω ότι τώρα θα κάνετε περισσότερα» τόνισε.

Ο ΑΛ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ
• Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης μιλώντας στο «Ήπειρος TV-1» σημείωσε, ότι «ξέρουμε τι σημαίνει να κάνεις ανάπτυξη στην Περιφέρεια και πόσο δύσκολο είναι να σπάσεις τη γραφειοκρατία. Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο βοηθούμενοι και από το κεντρικό κράτος, που πρέπει να καταλάβει, ότι είμαστε συνεργάτες και όχι αντίπαλοι».
Για τη συνάντηση σημείωσε, ότι «έγινε μια πολύ καλή συζήτηση. Θελήσαμε να ενημερώσουμε τον Πρόεδρο για το νέο θεσμό του Καλλικράτη και για πολλά άλλα θέματα».
Τέλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειαρχών Γιάννης Σγουρός (Περιφερειάρχης Αττικής) τόνισε προς τον Κάρολο Παπούλια: «Θα μας βοηθήσετε για να μπορέσουμε να περάσουμε τον κάβο, γιατί η πατρίδα μας αυτή την εποχή, και κοινωνικά και πολιτικά και οικονομικά, περνάει μια πάρα πολύ μεγάλη κρίση. Και είμαστε όλοι εδώ για να βάλουμε πλάτη».
http://www.proinoslogos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3940&catid=13

Δεν υπάρχουν σχόλια: