Σχεδόν έτοιμο το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στην Ηγουμενίτσα

Ικανοποιημένος από την εξέλιξη των εργασιών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας, δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης, ο οποίος το επισκέφτηκε. Ο εργολάβος του έργου κ. Θεοδώρου τον ξενάγησε στους ολοκληρωμένους, σχεδόν, χώρους του Τμήματος, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Γ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης. Απομένει η αγορά του εξοπλισμού, καθώς και η πρόσληψη προσωπικού. Θα εξυπηρετεί, εκτός από ντόπιους, τουρίστες και μετανάστες.
Ο κ. Τιμοσίδης ανέφερε ότι εξετάζεται η διαδικασία που θα ακολουθηθεί, για να προσληφθεί ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό στο Τμήμα.
Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιώργος Κάτσινος, που συνόδευε τον κ. Τιμοσίδη, μαζί με τον βουλευτή Χρήστο Κατσούρα και την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Φιλιατών Ιουλία Μαρκούλα, ενημέρωσε τον υφυπουργό για τις εισόδους στοΤμήμα. Διευκρίνισε ότι είναι θέμα χρόνου η κατασκευή του δρόμου, που οδηγεί στο χώρο. Αμέσως μετά ο υφυπουργός Υγείας πήγε στο Νοσοκομείο Φιλιατών, όπου περιηγήθηκε στους χώρους του. Μεταξύ άλλων ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών στην υπό κατασκευή νέα πτέρυγα.
http://katoci.blogspot.com/2011/03/blog-post_7494.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια: