Δ. Γεωργακοπούλου-Μπάστα: Κανονικά οι πληρωμές των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ηπείρου των εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι» είχε η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα με αφορμή την 48ωρη πανελλαδική κινητοποίηση που πραγματοποιούν την Πέμπτη και Παρασκευή.
Η Γενική Γραμματέας δέχτηκε τα μέλη του Συλλόγου στο γραφείο της σήμερα το πρωί και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα αιτήματά τους.


Τους ενημέρωσε πως η πληρωμή τους θα συνεχιστεί κανονικά και η εξόφληση των δεδουλευμένων τους ξεκινά άμεσα, καθώς την περασμένη εβδομάδα ο αρμόδιος Υφυπουργός Παναγιώτης Ρήγας υπέγραψε τις πιστώσεις για την πληρωμή των κοινωνικών δομών και τα χρήματα έχουν πιστωθεί στους σχετικούς λογαριασμούς.

Ταυτόχρονα τους διαβεβαίωσε πως θα μεταφέρει τα αιτήματά τους προκειμένου να επιτευχθεί μεταξύ άλλων η τροποποίηση που ζητούν και να συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα εκτός από άτομα με άνεργο συγγενή και άτομα ανήμπορα, μοναχικά που ζουν σε ορεινές απομονωμένες περιοχές.

http://www.epirusonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7046:-l-r&catid=35:news

Δεν υπάρχουν σχόλια: