Η Νάουσα Αβέρωφ γοητεύει Έλληνες και ξένους


Εννενηνταένα βαθμούς (91/100) απέσπασε η Νάουσα Αβέρωφ 2005 (Ξινόμαυρο Αβέρωφ) από τον Mark Squires συνεργάτη του Robert Parker στις αξιολογήσεις που δημοσιεύτηκαν για τον μήνα Φεβρουάριο στην ιστοσελίδα www.erobertparker.com Η διάκριση αυτή καταδεικνύει την ανοδική πορεία και την ποιοτική εξέλιξη των κρασιών της Κατώγι και Στροφιλιά. Ταυτόχρονα, ενισχύει σημαντικά τις προσπάθειες τις εταιρείας να διευρύνει την παρουσία της στις αγορές του κόσμου και ειδικά στην αγορά των ΗΠΑ.
Με κομψό και ιδιαίτερο στυλ, η Νάουσα Αβέρωφ γοητεύει Έλληνες και ξένους καταναλωτές. Κρασί με πολύπλοκο χαρακτήρα, κινείται ανάμεσα στα παραδοσιακά αρώματα του Ξινόμαυρου και ταυτόχρονα εκφράζει ένα πιο σύγχρονο γευστικό προφίλ. Εξελίσσεται αρμονικά με το πέρασμα του χρόνου, μπορεί ωστόσο να καταναλωθεί άμεσα συνοδεύοντας πιάτα με βάση το αρνί και το χοιρινό.

Η Κατώγι και Στροφιλιά θα συμμετάσχει φέτος στην 21η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων και Εξοπλισμού στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo στη Θεσσαλονίκη.
Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Εξοπλισμού & Μηχανημάτων ανοίγει τις πύλες της κάθε δύο χρόνια στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι 20 επιτυχημένες διοργανώσεις της, την κατατάσσουν μεταξύ των δυναμικότερων Ευρωπαϊκών Εκθέσεων Τροφίμων & Ποτών.
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 11 έως τις 14 Μαρτίου, ώρες λειτουργίας : 10:00 – 20:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: