Συντονιστής στην Αποκεντρωμένη ο Βασίλειος Μιχελάκης

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση διορισμού του Βασίλη Μιχελάκη στη θέση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.
Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών διορίστηκαν στη θέση του Συντονιστή όσοι επιλέχθηκαν, έχοντας συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία από το Συμβούλιο Υπηρεσιακής Κατάστασης Προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων, για θητεία πέντε ετών.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ως ενιαία μονάδα διοίκησης του κράτους έχει ως κύρια αποστολή την άσκηση εκτελεστικών και εποπτικών αρμοδιοτήτων του κράτους στην περιοχή ευθύνης της και έχει γενική αποφασιστική αρμοδιότητα για τις υποθέσεις της τοπικής αρμοδιότητάς της.
Προς διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων φορέων και πολιτών, τα τηλέφωνα επικοινωνίας με το γραφείο του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας είναι για τα Ιωάννινα :
2651360300 -301, φαξ 2651360304 και για την Κοζάνη : 2461350116-17 φαξ 2461350134, ενώ για διαδικτυακή επικοινωνία και πληρέστερη εικόνα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, η ιστοσελίδα είναι :
www.apdhp-dm.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: