Θετικά αποτελέσματα από τη συμμετοχή της Περιφέρειας στην Έκθεση "Ελλάδος Γεύση"

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Ηπείρου συμμετείχε- κάνοντας έντονα αισθητή την παρουσία της- στη 2η Έκθεση "Ελλάδος Γεύση" που πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι Αττικής υπό την αιγίδα των Υπουργείων Οικονομίας, Τουρισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης, ΕΝΠΕ, ΚΕΔΕ και ΕΟΤ.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας, φιλοξενήθηκαν 20 εκθέτες, ενώ βασική στόχευση ήταν η συνδυασμένη προβολή τουρισμού- πολιτισμού- γαστρονομίας και αγροτικών προϊόντων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσαν οι παράλληλες δράσεις που οργάνωσε η Περιφέρεια, ήτοι των ηπειρώτικων συνταγών και της ηπειρώτικης μουσικοχορευτικής παράδοσης, με τα χορευτικά της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ηπείρου και της "Κωστηλάτας" να κερδίζουν τις εντυπώσεις των επισκεπτών της έκθεσης. Στη διάρκεια της (18-21 Μαΐου), πραγματοποιήθηκαν επιχειρηματικές συναντήσεις.
Στην στρατηγική επιλογή της Περιφέρειας για εξωστρεφείς και συνδυασμένες δράσεις προβολής της Ηπείρου, επισημαίνοντας τα θετικά αποτελέσματα που ήδη καταγράφονται, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Κατέρης στο περίπτερο της Έκθεσης, την επιμέλεια του οποίου είχε εκ μέρους της αρμόδιας Διεύθυνσης η κ. Σοφία Φούκη



Δεν υπάρχουν σχόλια: