Ο Παπαμιμίκος αλλάζει την δομή των ΝΟΔΕ

Aλλάζει το μοντέλο, ξεκινώντας ανοιχτό διαδικτυακό διάλογο
Διάλογο για τη νέα δομή των περιφερειακών οργανώσεων ξεκίνησαν στη Νέα Δημοκρατία, με στόχο να πάρουν το σφυγμό των μελών για το σχεδιασμό του νέου μοντέλου των περιφερειακών οργανώσεων.
Για το σκοπό αυτό δημιούργησαν την ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα dialogos.nd.gr μέσα από την οποία οι συμμετέχοντες μπορούν να απαντήσουν σε μία σειρά ερωτημάτων και να κάνουν τις παρατηρήσεις τους για το νέο μοντέλο διοίκησης της γαλάζιας παράταξης. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη των Νομαρχιακών Συνελεύσεων (ΝΟΣ) και καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής είναι η Δευτέρα 29 Ιουλίου.

Στο κόμμα το τελευταίο διάστημα παρατηρείται κινητικότητα, με το διάλογο για τις περιφερειακές οργανώσεις να αποτελεί το πρώτο βήμα για το άνοιγμα στην κοινωνία που ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς. Παράλληλα, αυτό που τονίζουν από τη Συγγρού, είναι πως ήρθε η ώρα να ενισχυθεί ουσιαστικά η έννοια του μέλους της Νέας Δημοκρατίας, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στη γνώμη εκείνων που αποτελούν τον πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα.
Ο γραμματέας Ανδρέας Παπαμιμίκος έκανε για την νέα αυτή προσπάθεια το εξής σχόλιο:
"Από σήμερα και μέχρι τις 29/7 ξεκινάμε το διάλογο για την αναδιοργάνωση του πολιτικού μας οργανισμού. Είναι πολύ σημαντικό όλα τα μέλη των Νομαρχιακών Συνελεύσεων να καταθέσουν τις απόψεις τους και να διαμορφώσουμε από κοινού τη νέα δομή των περιφερειακών μας οργανώσεων"

Δεν υπάρχουν σχόλια: