Θρίλερ με τους Αλβανούς δραπέτες

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται ο εντοπισμός των τριών επικίνδυνων δραπετών των φυλακών Τρικάλων.
Αστυνομία και Λιμενικό επιχειρούν να κλείσουν όλες τις πιθανές διόδους προς την Αλβανία με σκοπό να εγκλωβίσουν τους κακοποιούς, που ζωσμένοι σαν «αστακοί» με καλάσνικοφ και χειροβομβίδες είναι αποφασισμένοι για μάχη σώμα με σώμα, χωρίς να υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή.
Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή του Σουλίου με πάνοπλους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ, ελικόπτερο και άλλες δυνάμεις με θερμικές κάμερες να προσπαθούν να εντοπίσουν κάποιο ίχνος τους.
Όλη τη νύχτα, ισχυρές δυνάμεις των ΕΚΑΜ μαζί με την ΟΠΚΕ και αξιωματικούς της Αστυνομίας από την Πρέβεζα, την Θεσπρωτία, τα Ιωάννινα με ηλεκτρονικά μέσα και θερμικές κάμερες, χτένισαν την ευρύτερη περιοχή, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να εντοπίσουν κάποιο ίχνος των κακοποιών.
Την ίδια στιγμή σκάφη του λιμενικού περιπολούν στις ακτές ώστε να μην διαφύγουν οι δραπέτες δια θαλάσσης προς την Αλβανία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα εγουν κανει ρομπα ολοι την ελληνικοι αστηνομια αυτη εχουν μποι αλβανια απο τον καλαμα και η θερμικεσ καμερες δεν εντοπιζουν την θερμοκρασια του σωματος 2 ατομα σε 1000 αστηνομικους ποσο ρομπα θα γινουμε η ελληνες!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου δεν πρεπει να τα πηγαινες καθόλου καλα με το σχολειο εεεεε?

Ανώνυμος είπε...

οι απλοί αστυνομικοί που δίνουν μάχη με τις αντίξοες καιρικές συνθήκες δεν φταίνε.Αυτοί που έχουν μερίδιο ευθύνης είναι οι στρατηγοί που δεν ξέρουν να δώσουν σωστές κατευθυντήριες γραμμές για την επιτυχή ολοκλήρωση της επιχείρησης.
Κατά την γνώμη μου οι αδίσταχτοι φονιάδες έπρεπε όταν κλέψανε το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο από την Παράβολα Αγρινίου έπρεπέ να δοθεί διαταγή ΑΜΜΕΣΑ και να τους εγκλωβίσουν στην τοποθεσία Κατάφουρκο Αμφιλοχίας (θέση Μακρυνόρος) πριν το Μενίδι Αμφιλοχίας -Αμβρακικού κόλπου που δεν είναι και κατοικημένη περιοχή και δεν υπάρχει κίνδυνος ομηρίας κατοίκων και να ακινητοποιηθούν με τις μπάρες καρφιών ακινητοποιησης αυτοκινήτων αφού όμως πρώτα διακόπτονταν η κυκλοφορία από Ιωάννινα και Άρτα προς Αθήνα. Δεξιά υπάρχει βουνό απροσπέλαστο με κατακόρυφο γκρεμό και αριστερά γκρεμός και θάλασσα.Όλα θα είχαν τελειώσει μια ώρα αρχύτερα. Αλλά οι διευθυντές και στρατηγοί ?????????