Ξανά υποψήφιος ο Αλέξανδρος Καχριμάνης

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην είναι ξανά υποψήφιος, οπότε θα είναι. Με αυτόν τον έμμεσο τρόπο επιβεβαίωσε την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια της Ηπείρου στις εκλογές του Μαΐου του 2014 ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ITV.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην είμαι ξανά υποψήφιος περιφερειάρχης», είπε για την ακρίβεια. Ανέφερε δε ότι η παράταξή του θα είναι ανανεωμένη διευρυμένη και πολυσυλλεκτική όπως και τώρα, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα διεκδικήσει στήριξη από κόμματα καθώς το μόνο που επιζητά είναι η στήριξη των πολιτών και τίποτε άλλο.
Ο κ. Καχριμάνης σχολίασε και τις δηλώσεις που είχε κάνει ο αντιπρόεδρος της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη στην συνέντευξή του στο ITV και στον Αλ. Παπαδόπουλο που προβλήθηκε την Τετάρτη το βράδυ.
Όπως είπε, η εταιρεία πρέπει να συμπεριφερθεί με αυξημένη κοινωνική εταιρική ευθύνη και να πληρώσει τα οφειλόμενα στους παραγωγούς, αφού η Δωδώνη δεν είναι μια απλή εταιρεία, είναι επιχείρηση με σημαντικό κοινωνικό ρόλο για την Ήπειρο και αυτό το γνώριζαν οι σημερινοί ιδιοκτήτες όταν την αγόραζαν.
Σε ερωτήσεις του Βλάση Ντόκα για τις καταγγελίες της παράταξης Αργύρη στο περιφερειακό συμβούλιο ότι δεν τους δίνει τα οικονομικά στοιχεία για έργα, ο Περιφερειάρχης ήταν αυστηρός γιατί όπως είπε η αντιπολίτευση χρησιμοποιεί συνεχώς χτυπήματα κάτω από τη μέση.
Τα στοιχεία για τα οποία γίνεται τόσος λόγος είναι γνωστά, αφού έχουν δοθεί επανειλημμένα σε στελέχη της σημερινής αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια, ανέφερε.
«Δεν υπάρχει τίποτε κρυφό, είμαι απόλυτα καθαρός και δεν με φοβίζει τίποτε. Αυτό που με ενοχλεί όμως είναι ότι απειλούν υπαλλήλους της Περιφέρειας, πράγμα ανεπίτρεπτο», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: