Ημερίδα για τον τοπικό πληθυσμό της Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ που αφορά τον ΑΞΟΝΑ 3 (ΟΠΑΑΧ)

Η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας σε συνεργασία με την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε.,- Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α (ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.) διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα για τον τοπικό πληθυσμό στο πλαίσιο της 2ης προκήρυξης ιδιωτικών έργων του ΑΞΟΝΑ 3 (ΟΠΑΑΧ) «Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αγροτική Ανάπτυξη 2007-2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής».

Η ενημέρωση αφορά ιδιώτες (Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα) που ενδιαφέρονται να χρηματοδοτηθούν για ίδρυση νέων επιχειρήσεων ή εκσυγχρονισμό υφιστάμενων στους τομείς των τουριστικών επιχειρήσεων, με εξαίρεση τα τουριστικά καταλύματα, βιοτεχνίες, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και ειδών διατροφής μετά την α’ μεταποίηση σε συγκεκριμένους κωδικούς (ΚΑΔ).
Η υποβολή προτάσεων μετά την παράταση που δόθηκε από το Υπουργείο λήγει στις 24 Μαΐου 2013 και αφορά τους Δήμους Σουλίου, Φιλιατών και την Δημοτική Ενότητα Μαργαριτίου του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου 2013 και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας (πρώην Νομαρχία) στην Ηγουμενίτσα.
Για κάθε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα γραφεία της ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε. και στα τηλέφωνα 2651036686 και 2651083087.

Ο Αντιπεριάρχης Π.Ε. Θεσπρωτίας

ΠΙΤΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: