Ανοιχτές πόρτες στο «Κτήμα Γκλίβαβος»

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαΐου από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, το «ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ» περιμένει τους φίλους του κρασιού να επισκεφθούν το οινοποιείο μας στην Ζίτσα.
Οι άνθρωποι του «ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ» θα σας περιμ΄ενουν να σας ξεναγήσουν στους χώρους του οινοποιείου. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τα κρασιά μας, να ξεναγηθούν στο οινοποιείο μας και να ψυχαγωγηθούν με εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις!

Ένα πρόγραμμα από το μουσικό συγκρότημα του Κώστα Νότσικα με παλιά τραγούδια και καντάδες του κρασιού, μεζεδάκια και άφθονο κρασί θα συνοδεύουν τους επισκέπτες. Επιπλέον οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην κλήρωση της ΕΝΟΑΒΕ με πλούσια δώρα, υποτροφίες σπουδών, δωρεάν διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία και ξενώνες και φιάλες κρασιών. Τέλος, θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν τα περίφημα κρασιά της «ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ» σε ειδικές τιμές για τη νδιάρκεια της εκδήλωσης.

Η είσοδος είναι δωρεάν.
Οι «Ανοιχτές Πόρτες» αποτελούν μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού που έχει καθιερωθεί τα τελευταία 10 χρόνια στη χώρα μας, με στόχο το κάθε οινοποιείο που συμμετέχει να δημιουργήσει ένα γεγονός γύρω από το κρασί που θα φέρει τον καταναλωτή κοντά στο χώρο παραγωγής του.
Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδήλωση μπορείτε να πάρετε στο τηλ. 2658022212

Δεν υπάρχουν σχόλια: