Δ΄ Αντάμωμα Ηπειρωτών Ευρώπης

Σε τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες του Δ΄ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ που θα γίνει φέτος το Σάββατο, 25. και την Κυριακή, 26 Μαΐου 2013 στο Ketsch am Rhein, δίπλα στο Ρήνο (Ανάμεσα στο Ludwigshafen και Hockenheim).
Το πρόγραμμα των διήμερων εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Σάββατο, 25 Μαΐου 2013
19:00 Uhr -Προσφώνηση – καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης κ. Σπύρο Κωσταδήμα και χαιρετισμό από Πρόεδρο του Ηπειρώτικου Συλλόγου Ludwigshafen κ. Σωτήρη Χήρα

19:15 Uhr -Χαιρετισμοί επισήμων

20:00 Uhr -Παρουσίαση Ηπειρώτικων Παραδοσιακών χορών, από τα χορευτικά συγκροτήματα Ηπειρώτικων Συλλόγων Ευρώπης.

22:00 Uhr -Κεντρική Ομιλία: Ο π. Δημήτριος Κατσάνος, Γεν. Γραμματέας της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης θα αναφερθεί συνοπτικά στα 100 από την Απελευθέρωση των Ιωαννίνων.

22:15 Uhr – Απονομή τιμητικών διακρίσεων και κατόπιν θα ακολουθήσει Ηπειρώτικο γλέντι μέχρι τις τρεις η ώρα το πρωΐ με τον Πετρολούκα Χαλκιά και τον Αντώνη Κυρίτση.

Κυριακή, 26 Μαΐου 2013
10:00 Uhr Θα γίνει εκκλησιασμός στο Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ludwigshafen, Hohenzollernstr. 2, 67063 Ludwigshafen

12:00 Uhr θα λάβει χώρα στην αίθουσα του «Restaurant Odysseus», Schillerstr. 21, 68775 Ketsch, το Οικονομικό Forum με θέμα: «Η ΄Ηπειρος ως προορισμός άμεσων επενδύσεων». Στο Forum θα πάρουν μέρος και οι:
Αλέκος Καχριμάνης, Περιφερειάρχης Ηπείρου (Προς επιβεβαίωση)
Φίλιππας Φίλιος, Δήμαρχος Ιωαννίνων
Γεώργιος Κάτσινος, Δήμαρχος Ηγουμενίτσας
Δημήτριος Δημητρίου, Επιμελητήριο Ιωαννίνων
Κώστας Ζωνίδης, Πρόεδρος Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου
Συντονιστής θα είναι ο Χρυσόστομος Δήμου, Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού.
Σας γνωρίζουμε ακόμη ότι την Παρασκευή το απόγευμα (24.05.2013), ο Δήμαρχος του Ketsch κ. Kappenstein σε μια λιτή τελετή θα παραδώσει στο Δήμο Ηγουμενίτσας ως δωρεά ένα Πυροσβεστικό όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: