Επίσκεψη Αντ. Μπέζα στο Νοσοκομείο Φιλιατών

Ο Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Αντώνης Μπέζας επισκέφθηκε το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Φιλιατών και συναντήθηκε με τον Δ/ντή Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Θανάση Μποροδήμο, ο οποίος εκτελεί και χρέη προσωρινού Διοικητή, τον κ. Νίκο Κατσιαμάκη Δ/ντή Χειρουργικής Κλινικής, την κα Πετρούλα Κόντου Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, τον κ. Λάμπη Τσώνη Δ/ντή Διοικητικού και την κα Χριστίνα Οικονομίδου Δ/ντρια Οικονομικού του Νοσοκομείου.

τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Φιλιατών, όπως, ο διορισμός προσωρινού Συμβουλίου Διοίκησης μετά την αυτονόμησή του από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, η νέα τροποποίηση του Οργανισμού του, η οικονομική κάλυψη του συνόλου των εφημεριών- υπερωριών του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ο εξοπλισμός της εξαώροφης νέας πτέρυγας, το πάγωμα των διαδικασιών που βρίσκονταν σε εξέλιξη για την πρόσληψη μόνιμου ιατρικού προσωπικού και η πρόταση για πρόσληψη νοσηλευτικού και ιατρικού επικουρικού προσωπικού.
Ο κ. Μπέζας ενημέρωσε επίσης τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη για την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, καθώς και για τις περαιτέρω ενέργειές του σε σχέση με τα ζητήματα που τέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: