Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μια μέρα!

Let’s do it Greece 2013
Πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου 2013 το Περιφερειακό Συμβούλιο Π.Ε Θεσπρωτίας ενημερωτική Συνάντηση για την εθελοντική καμπάνια :
“Let’s do it Greece 2013 Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μια μέρα”

Στην Ελλάδα η δράση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2012 με πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας διαχείρισης στέρεων αποβλήτων και του περιβαλλοντικού συλλόγου «Ώρα για δράση» με την συμμετοχή πάνω από 20000 ενεργών εθελοντών 350 φορέων και 100 Δήμων. Άνθρωποι κάθε ηλικίας μέσα από την καμπάνια , έδειξαν πως μπορούν να συνεργαστούν για ένα κοινό σκοπό και να δημιουργήσουν ως προϋπόθεση για μια Ελλάδα ομορφότερη και καθαρότερη.
Στην συνάντηση παραβρεθήκαν οι
Κ. Θωμάς Πιτούλης Αν/ρχης Θεσπρωτίας
Κ. Παντελης Κολόκας Εντεταλμένος Περιφ.Σύμβουλος
Κ. Ελένη Λαμπαδαρίου μέλος οργανωτικής επιτροπής.
Κ. Αντιγόνη Φίλη Περιφ. Σύμβουλος
Η Κ. Ελένη Λαμπαδαρίου ενημέρωσε για την καμπάνια αυτή, και έχουν αρχίσει οι ετοιμασίες αυτής για το 2013 όπου έχει οριστεί ημερομηνία δράσης “Let’s do it Greece 2013” για τηνΚυριακή 14 Απριλίου 2013. Μετά την ενημερωτική συνάντηση όλες οι εθελοντικές ομάδες και φορείς της Θεσπρωτίας όρισαν συντονιστική επιτροπή (ομάδα) προκειμένου να πραγματοποιηθεί και στην Θεσπρωτία η παραπάνω δράση στης 14 Απριλίου 2013 η οποία απαρτίζεται από τους:
Αντιγόνη Φίλη Περιφ. Σύμβουλος
Δήμος Ηγουμενίτσας με τους Sivotistas
Δήμος Φιλιατών με τους Filiatistas
Δήμος Σουλίου με τους Gorilistas
Σύλλογος Προστ. Περιβ. κ Αρχαιολογικών χώρων Θεσπρωτίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: