Η '' Μεγαλη Βρετανία '' στα 500 καλυτέρα ξενοδοχεία του κόσμου

Μια ακόμα μεγάλη διάκριση έρχεται για το ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία", αφού το γνωστό περιοδικό "Travel + Leisure" το συμπεριέλαβε στη λίστα " World's best hotels 500".
Μια παγκόσμια ομάδα από δημοσιογράφους και συντάκτες του περιοδικού επέλεξε τα 500 πιο υψηλόβαθμα ξενοδοχεία από την έρευνα «World’s Best», προσδιόρισε τί τα διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές τους και ξεχώρισε ποιές υπηρεσίες, παροχές και προνόμια δεν πρέπει να χάσει κανένας πελάτης.

Η γενική βαθμολογία του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία ξεπερνά κάποια από τα πιο θρυλικά ξενοδοχεία του κόσμου, όπως το Park Hyatt Paris - Vendôme στο Παρίσι, το Claridge’s στο Λονδίνο και το Hotel Cipriani στη Βενετία.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία συνεχίζει να κρατάει τον πήχη ψηλά και να είναι σημείο αναφοράς για την κοινωνική, πολιτική και οικονομική ζωή της Αθήνας αλλά και όλης της Ελλάδας.
Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, του οποίου την λειτουργική διεύθυνση έχει η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.
Η Starwood είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1051 ξενοδοχεία σε περίπου 100 χώρες και 145.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: