Απάντηση Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας σχετικά με το φράγμα

Σε ηλεκτρονική σελίδα (ioanninapress) δημοσιεύτηκε «είδηση» με τίτλο «Πασχαλιάτικοι προπηλακισμοί κατά Πιτούλη από αγρότες της Βρυσέλλας Θεσπρωτίας», η οποία θεωρήθηκε ανάξιο διάψευσης, ως μη έχουσα καμία σχέση με την πραγματικότητα. Επειδή όμως η εν λόγω «είδηση» αναπαράχθηκε από μέσα ενημέρωσης της Θεσπρωτίας, που ενώ είχαν τη δυνατότητα να ελέγξουν τα υποστηριζόμενα δεν το έπραξαν, είμαστε αναγκασμένοι να επισημάνουμε τα εξής:

Τα γραφόμενα στα δημοσιεύματα αποτελούν κατασκευάσματα νοσηρής φαντασίας «πληροφοριοδότη» ο οποίος δυστυχώς κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του και από το δημοσιογραφικό απόρρητο των Μ.Μ.Ε., μη γνωρίζοντας τον απώτερο σκοπό του.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας, όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι αγρότες της περιοχής ήταν και είναι στο πλευρό τους., προωθώντας και στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους, μάλιστα σε σημείο υπέρβασης των αρμοδιοτήτων του.
Εάν ο «πληροφοριοδότης» έχει τεκμηριωμένα στοιχεία ας πετάξει «την μάσκα της φοβίας του» ώστε και από την πλευρά μας να μπορούμε να απαντήσουμε αναλυτικά και εμπεριστατωμένα. Άλλως αφήνουμε τον «μυθοπλάστη» και όσους τον φιλοξενούν στην κρίση των επισκεπτών των ηλεκτρονικών τους εφημερίδων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προπηλακισμός υπήρξε. Το δήλωσε ο ίδιος ο πιτουλης σε φιλικό του μπλοκ. Τώρα έρχεται να τα μαζέψει διαψεύδοντας τους πάντες.

Ανώνυμος είπε...

Kala Pitouli mas epises. Se propilakisan kanonika kai me to nomo. Giati den to paradexese?

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί μπερδεύουν τον προπηλακισμό με την άσκηση σωματικής βίας.

προπηλακίζω [propilakízo] -ομαι : χλευάζω, [λόγ. < αρχ. προπηλακίζω (κυριολ. σημ.: `ρίχνω λάσπη΄)]

Άσκηση σωματικής βίας πάντως δεν υπήρξε