Στα Πράμαντα η Πανελλήνια Κατασκηνωτική Συνάντηση

Στα Πράμαντα θα πραγματοποιηθεί από τις 6 μέχρι τις 12 Ιουλίου η Πανελλήνια Κατασκηνωτική Συνάντηση που διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύλλογο Εξερεύνησης Φαραγγιών.
Η συνάντηση έχει ως στόχο την ανάδειξη των όμορφων φαραγγιών των Τζουμέρκων και των εναλλακτικών δραστηριοτήτων της περιοχής. Προσκεκλημένες είναι οργανώσεις και φορείς από όλη την Ελλάδα, και την Ευρώπη, και όσοι βέβαια αγαπάνε τη φύση και θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο των φαραγγιών.


Υπάρχει η δυνατότητα να συμμετέχουν αρχάριοι, ή και παιδιά ηλικίας άνω των 8 ετών με τη συνοδεία γονέων, με ειδικά προγράμματα για την κατηγορία τους. Η διάρκεια της συνάντησης θα είναι μια εβδομάδα με προαιρετική συμμετοχή.
Υπεύθυνος της διοργάνωσης έχει ορισθεί ο εκπαιδευτής- οδηγός καταβάσεων φαραγγιών Γιώργος Ανδρέου, ο οποίος οργάνωσε και τις εξερευνήσεις των φαραγγιών, καθώς και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Αριστείδης Ζάχαρης. Επίσης μέλη του Ε.Σ.Ε.Φ καθώς και άλλων φορέων, στηρίζουν με την βοήθειά τους την διοργάνωση της συνάντησης. Συνδιοργανωτής και χορηγός είναι ο Δήμος Β. Τζουμέρκων, ο οποίος συμβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ομαλή εξέλιξη της συνάντησης

Δεν υπάρχουν σχόλια: