4η Συνάντηση Εργασίας του έργου GREEN MOUNTAIN

Στις 26 και 27/4/2012 θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου GRAND SERAI, στα Ιωάννινα η 4η Συνάντηση Εργασίας του εγκεκριμένου έργου GREEN MOUNTAIN.
To GREEN MOUNTAIN είναι ένα συγχρηματοδοτούμενο έργο ενταγμένο στο Πρόγραμμα «Νοτιανατολική Ευρώπη» (South East Europe) με στόχο την υποστήριξη των τοπικών, περιφερειακών, εθνικών αρχών καθώς και των Εθνικών Πάρκων στην αποτελεσματικότερη προώθηση, διαχείριση και ανάπτυξη των ορεινών περιοχών.


Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου Green Mountain έντεκα εταίροι από εννέα χώρες (Ιταλία, Ελλάδα – Περιφέρεια Ηπείρου, Αυστρία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σλοβακία και Μαυροβούνιο) θα αναπτύξουν από κοινού ένα Ενιαίο Μοντέλο Βιώσιμης Ανάπτυξης το οποίο θα ενσωματώνει τη συντονισμένη διαχείριση ,την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας, την ενίσχυση της ταυτότητας και του συγκριτικού πλεονεκτήματος των ορεινών περιοχών των χωρών που συμμετέχουν στο έργο.
Η συνάντηση εργασίας θα ξεκινήσει στις 9:15 π.μ με χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη. Το έργο συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: