Κ. Καραμανλής από το Δολό: Οι εκλογές θα δώσουν νικητή!

Συνάντηση μακράς διαρκείας είχε στο Δολό, με τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας. Ο κ. Μπέζας, ήταν από τους λίγους που είχε τη δυνατότητα όχι απλά να συναντηθεί με τον Κώστα Καραμανλή, αλλά να έχει μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης, η οποία είχε άκρως ενδιαφέρον πολιτικό περιεχόμενο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση αυτή είχε προγραμματιστεί από το γραφείο του Κώστα Καραμανλή, αρκετές ημέρες πριν μεταβεί στο Δολό ο πρώην Πρωθυπουργός.

Έτσι τη Δευτέρα του Πάσχα ο Αντώνης Μπέζας επισκέφθηκε τον Κώστα Καραμανλή και γευματίσανε στο αγρόκτημα του Χριστόφορου Κωσταρά, σε ένα γεύμα με πλούσιο πολιτικό μενού.

«Υπάρχει θυμός, δικαιολογημένα, αλλά εκτιμώ ότι οι πολίτες θα λειτουργήσουν με τη λογική», ανέφερε στους συνδαιτυμόνες του ο πρώην Πρωθυπουργός ενώ σαφής ήταν η εκτίμηση του και για το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου: Θα υπάρξει ευδιάκριτος νικητής στις εκλογές, υπογράμμισε με νόημα.
Απέφυγε με κομψό τρόπο να σχολιάσει την ίδρυση νέων κομμάτων στο χώρο της κεντροδεξιάς, όμως έκανε ένα σχόλιο με νόημα. «Εγώ έχω φορέσει από μικρός μία φανέλα και για αυτή θα αγωνίζομαι μέχρι τέλους. Στεναχωριέμαι πραγματικά όταν κάποιοι την πετάνε από πάνω τους...».
Ο Κώστας Καραμανλής θύμισε ότι ο ίδιος και η Κυβέρνησή του είχε ρίξει ιδιαίτερο βάρος στην Ήπειρο, με στόχο την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής, ενώ τόνισε ότι η επανεκλογή του Αντώνη Μπέζα στο Νομό Θεσπρωτίας θα αποτελέσει δικαίωση για όλους τους νέους πολιτικούς που αγωνίστηκαν με ήθος και μεράκι και δούλεψαν πολύ σκληρά σε όποιο πόστο βρέθηκαν

http://www.epiruspost.gr/reportaz/politics/12595-2012-04-17-11-44-10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: