Μήνυμα του υποψήφιου Βουλευτή Θεσπρωτίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Χαραλάμπους Παντελη.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣΣΕΣ
Σε λίγες ημέρες θα βρεθούμε όλοι μπροστά στην ιερότερη στιγμή της Δημοκρατίας, την άσκηση του εκλογικού μας δικαιώματος.
Όλοι μας βλέπουμε καθημερινά τι συμβαίνει γύρω μας. Η κατάσταση έχει πλέον φτάσει στο απροχώρητο. Η ανεργία έχει χτυπήσει την πόρτα των περισσότερων Ελλήνων αν όχι όλων. Οι μειώσεις μισθών όσων έχουν πλέον την πολυτέλεια να εργάζονται είναι τέτοιες που δεν τους επιτρέπουν να καλύψουν τα πλέον αναγκαία για τις οικογένειές τους.

Καθημερινά ακούμε ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες μένουν άστεγοι, όλο και περισσότεροι δίνουν τέλος στην ζωή τους μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις και τα αλλεπάλληλα χαράτσια που τους επιβάλλονται. Η νεολαία μας έχει αρχίσει πλέον να σκέφτεται την μετανάστευση και οι εικόνες της δεκαετίας του 1960-1970 με το ισχυρό μεταναστευτικό ρεύμα δεν είναι πλέον μακριά αλλά χτυπούν την πόρτα της κάθε Ελληνικής οικογένειας. Η εγκληματικότητα έχει φτάσει πλέον σε τέτοιο βαθμό που οι περισσότεροι δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν ελεύθερα στην ίδια τους την πόλη. Τα σύνορα της χώρας μοιάζουν τελείως ανυπεράσπιστα ενώ παράλληλα παίζονται πολιτικά παιχνίδια που εγείρουν απειλή για την εθνική μας ακεραιότητα.
Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες πιστεύω ότι έφτασε η ώρα να αναλογιστούμε όλοι το χρέος μας απέναντι στην Πατρίδα, τα παιδιά μας και την Ελληνική κοινωνία. Πρέπει τούτη την ύστατη στιγμή να προτάξουμε τα στήθη μας και να παλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον, ένα μέλλον που θα μας επιτρέψει να μπορούμε να ονειρευτούμε όπως κάναμε παλιά.
Το δικαίωμα του κάθε ενός και της καθεμιάς στην εργασία, το δικαίωμα στο όνειρο, το δικαίωμα στη ζωή, το δικαίωμα στην ελευθερία, ήταν οι λόγοι που με οδήγησαν να ξεπεράσω τους ενδοιασμούς μου και να κατέλθω στην πολιτική σκηνή με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στο πλευρό του Πρόεδρου Πάνου Καμένο.
Αγαπητοί συντοπίτες και συντοπίτισσες, στις 6 Μαΐου κατέρχομαι υποψήφιος στις Εθνικές εκλογές ως Ανεξάρτητος Έλληνας ζητώντας την ψήφο σας, την ψήφο του Θεσπρωτικού Λαού σε μια προσπάθεια να κάνουμε όλοι μαζί την υπέρβαση με σκοπό να οικοδομήσουμε την ΕΛΛΑΔΑ του μέλλοντος, την ΕΛΛΑΔΑ που όλοι ονειρευόμαστε.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: