Στην Εντατική του Πανεπιστημιακού ο 22χρονος που πυροβολήθηκε από ληστές στο Καναλάκι της Πρέβεζας

Στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων βρίσκεται από χτες το βράδυ ο 22χρονος που δέχτηκε εξ επαφής πυροβολισμό από ληστές που εισήλθαν στο σπίτι του στο Καναλάκι της Πρέβεζας.
Ο νεαρός άντρας, που υπηρετεί τη θητεία του, και βρισκόταν με άδεια, λίγο μετά τις 8 μπήκε στο σπίτι για να πάρει κάποια πράγματα και να φύγει όταν βρέθηκε μπροστά στους δύο ληστές που είχαν εισβάλει. Ακολούθησε πάλη και κατάφεραν να τον δέσουν και να τον κλειδώσουν σε δωμάτιο του σπιτιού.
Στη συνέχεια επέστρεψε και η μητέρα του στο σπίτι ενώ στο μεταξύ ο 22χρονος είχε λυθεί και προσπαθούσε να επικοινωνήσει με το κινητό του, ακολούθησε πάλη και οι δύο ληστές τον πυροβόλησαν στο στήθος εξ επαφής. Έφυγαν παίρνοντας την τσάντα της μητέρας, έξω από το σπίτι όμως ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με φίλο του 22χρονου που τον περίμενε και ο οποίος τους κυνήγησε. Η αστυνομία έχει οργανώσει επιχείρηση για τον εντοπισμό της, διαθέτοντας και περιγραφές αφού οι δύο ληστές είχαν ακάλυπτο το πρόσωπο. Πιθανολογείται και η ύπαρξη συνεργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: