ΚΚΕ: Καταγγελία Κ.Ο. Θεσπρωτίας

Η Κ.Ο. Θεσπρωτίας του ΚΚΕ καταγγέλλει την οργανωμένη, δολοφονική επίθεση εναντίον της διαδήλωσης του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα από παρακρατικούς μηχανισμούς, που κρύβονται κάτω από την «κουκούλα», στους οποίους συνυπάρχουν αναρχοφασιστοειδή και ακροδεξιοί. Δεν τα κατάφεραν! Απωθήθηκαν από την περιφρούρηση της διαδήλωσης, παρά το γεγονός ότι εκτόξευσαν εναντίον της μολότωφ, πέτρες και μάρμαρα, χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, δακρυγόνα, δηλαδή όπλα που έχουν στα χέρια τους οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του κράτους!

Πρόκειται για οργανωμένη δολοφονική επίθεση που στόχο έχει να φοβίσει τους εργαζόμενους να σκύψουν το κεφάλι και να δεχτούν τον εργασιακό μεσαίωνα που θέλουν να τους επιβάλουν κυβέρνηση, ΕΕ, πλουτοκρατία.
Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ο επικίνδυνος, ο προβοκατόρικος ρόλος των κουκουλοφόρων στο κίνημα. Το θέμα δεν έχει να κάνει με ορισμένα νέα παιδιά που παρασύρονται μέσα στην «κουκούλα». Το θέμα έχει να κάνει με την οργανωμένη δράση παρακρατικών μηχανισμών, με σκοπό το τσάκισμα του εργατικού-λαϊκού κινήματος. Μέσα τους δραστηριοποιούνται, υπηρεσίες και ασφαλίτες, έτοιμοι για κάθε προβοκάτσια και αποπροσανατολισμό.
Η περιφρούρηση του εργατικού κινήματος μας αφορά όλους! Αποτελεί υποχρέωση κάθε συνδικάτου, κάθε Ομοσπονδίας, κάθε πολιτικής και συνδικαλιστικής δύναμης να καταδικάσει τον προβοκατόρικο ρόλο της «κουκούλας». Κάθε δύναμη κρίνεται από την στάση που κρατάει στο ζήτημα αυτό.
Συνέχεια της οργανωμένης αυτής επίθεσης αποτελούν τα χτυπήματα στα γραφεία των Κ.Ο. του ΚΚΕ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, και Λάρισα.
Στα ίδια πλαίσια είναι και η προβοκατόρικη επίθεση που έγινε στις 24/10 εναντίον μελλών της ΚΝΕ και του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών από τα μέλη της «αναρχοαυτόνομης» ομάδας «ΚΕΛΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» στο ΤΕΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ με σκοπό την τρομοκράτηση των σπουδαστών που συσπειρώνονται στην επιτροπή αγώνα. Η επίθεση ξεκίνησε φραστικά αποκαλώντας τα μέλη της ΚΝΕ και του ΜΑΣ «ρουφιάνους», «ψεύτες» κ.α. και συνεχίστηκε με τραμπουκισμούς εναντίον τους καθώς και απειλές για την σωματική ακεραιότητα και την ζωή τους. Τα μέλη της ΚΝΕ και του ΜΑΣ αποχώρησαν από τον χώρο για να μην δοθεί συνέχεια. Στην συνέχεια της γενικής συνέλευσης αυτή η άθλια ομάδα αναρχοαυτόνομων όπως αποκαλούν τους εαυτούς τους , μαζί με την άλλη παράταξη που δρα στο ΤΕΙ (ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ) με τόνους λάσπης και ψεμάτων, προσπάθησαν να δυναμώσουν την αντί ΚΚΕ, αντιΜΑΣ, στάση τους λέγοντας πως «στην Ηγουμενίτσα τα ΚΝΑΤ τελείωσαν», «έξω από την συνέλευση πρέπει να τους απομονώσουμε, να τους βρίζουμε και ότι άλλο θέλει ο καθένας» και «να μην τους επιτρέψουμε να πάρουν ξανά μέρος σε γενική συνέλευση του συλλόγου». Να θυμίσουμε πως η παράταξη που στηρίζει το ΜΑΣ η ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ Κ.Σ. εκπροσωπείται στο ΔΣ του συλλόγου με δύο έδρες.
Στόχος είναι να φοβίσουν τους πρωτοπόρους αγωνιστές του λαϊκού κινήματος, τους κομμουνιστές. Τους φοβίζει η μεγάλη απήχηση που έχουν οι θέσεις του ΚΚΕ στο λαό. Τους τρομοκρατεί η συστράτευση χιλιάδων εργαζόμενων με το ΠΑΜΕ στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, η τεράστια επιτυχία της 48ωρης απεργίας.
Για ακόμα μια φορά η προσπάθειά τους έπεσε στο κενό. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ δεν τρομοκρατούνται, δε φοβούνται! Τους δηλώνουμε ξεκάθαρα! Οι καθοδηγητές και οι εκτελεστές αυτής της επιχείρησης είναι βαθιά νυχτωμένοι αν νομίζουν ότι θα απομονώσουν τους κομμουνιστές από την εργατική τάξη και το λαό. Τα στελέχη, τα μέλη, οι φίλοι του ΚΚΕ συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά, με μεγαλύτερο πείσμα και περιφρουρημένα από κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς την οργανωμένη μάχη σε κάθε τόπο δουλειάς, κλάδο, συνοικία, σχολείο, για να πάρουν τη θέση τους τα λαϊκά στρώματα, στη μεγάλη λαϊκή συμμαχία της αντεπίθεσης και της ανατροπής, για να "πάρει και να σηκώσει" την πλουτοκρατία, την κυβέρνησή της και τα άλλα κόμματά της που θυσιάζουν το λαό για να σωθεί το κεφάλαιο και η ΕΕ. Για την εργατική λαϊκή εξουσία, την αποδέσμευση από την ΕΕ και τη διαγραφή του χρέους.
Ηγουμενίτσα 25/10/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: