Συνάντηση του ΣΕΓΑΣ Ηπείρου με τον Δήμο στους Φιλιάτες για τους αθλητικούς χώρους

Στα πλαίσια της υλοποίησης του σχεδιασμού του ΣΕΓΑΣ Ηπείρου για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ηπείρου από τους κατά τόπους Δήμους πραγματοποιήθηκε συνάντηση, την Πέμπτη στο δημαρχείο του Δήμου Φιλιατών. Στη συνάντηση μετείχαν από την πλευρά του Δήμου ο Δήμαρχος Μηνάς Παππάς, ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Παναγιώτης Στεργίου, ο πρόεδρος του νομικού προσώπου Γεώργιος Μπεράτης, η δημοτική σύμβουλος και μέλος του νομικού προσώπου Γεωργία Μποροδήμου, η δημοτική σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Ηρακλή Φιλιατών Άννα Σπανοπούλου, και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Από την πλευρά της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου ο πρόεδρος Κώστας Μάμαλης, ο Γ.Γ Κώστας Παπαγιάννης και ο τεχνικός σύμβουλος Βασίλης Πλάτωνας καθώς και εκπρόσωποι του σωματείου Ηρακλή Φιλιατών (Κώστας Παπαδόπουλος Πρόεδρος, Κατερίνα Στρουγγάρη Γ.Γ., Βαγγέλης Σταύρου Αντιπρόεδρος, Νίκος Στεργίου Ταμίας και Ανδρέας Ρίζος προπονητής).
Στη συνάντηση που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ, επιβεβαιώθηκε από όλους η απόλυτη αναγκαιότητα για την υλοποίηση των βελτιώσεων που προβλέπονται στον σχεδιασμό για το δημοτικό στάδιο των Φιλιατών. Ο Δήμαρχος, καθώς και οι υπηρεσιακοί παράγοντες, ήταν ενήμεροι των βελτιώσεων που προτείνονται από τον σχεδιασμό, που είχε κοινοποιηθεί στους δήμους στις αρχές του καλοκαιριού, και τόνισε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την υλοποίησή τους. Μάλιστα αναφέρθηκε ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες για τις εργασίες που προβλέπονται στο σχεδιασμό αναφορικά με την κλειστή αίθουσα που βρίσκεται κάτω από την εξέδρα του σταδίου.
Επίσης τονίστηκε, από όλους τους συμμετέχοντες, ότι αν υλοποιηθεί ο σχεδιασμός αυτός σ’ όλη την Ήπειρο θα δώσει μεγάλη ώθηση στον κλασικό αθλητισμό, θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του καθώς και στην ανάπτυξη της Ηπείρου γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: