Ποδηλατικός Γύρος Παμβώτιδας

Με επιτυχία στέφθηκε ο Ποδηλατικός Γύρος που διοργάνωσαν το πρωί της Κυριακής το 10ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων, ο Όμιλος Φίλων Ποδηλάτου Ιωαννίνων και το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Δεκάδες μικροί και μεγάλοι φίλοι του ποδηλάτου συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, κατακλύζοντας με τα ποδήλατά τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Σύμμαχός τους ο καλός καιρός, που τους επέτρεψε να απολαύσουν τη διαδρομή του Ποδηλατικού Γύρου, που περιελάμβανε την πορεία: κεντρική πλατεία, Δημαρχείο, Μπότσαρη, Ζωσιμάδων, Παύλου Μελά, Μαυρογιάννη, Λ. Γράμμου, Πέραμα, Αμφιθέα, Λογγάδες, παραλίμνιο ποδηλατοδρόμο, Εθνικής Αντιστάσεως, Αβέρωφ και επιστροφή στην πλατεία. Το σύνολο διαδρομής ήταν 30 χιλιόμετρα και η διάρκεια της περίπου 3 ώρες.
Η πρωτοβουλία διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της Γενικής Γραμματείας Άθλησης και Διατροφής, της Περιφέρειας Ηπείρου και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων.
Σε δηλώσεις τους ο διευθυντής του 10ου Γυμνασίου Ιωαννίνων Κώστας Καμπέρης, ο πρόεδρος του ΟΦΠΙ Χρήστος Σιώζος και ο εκπρόσωπος του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Σάκης Τζαλαλής δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων φίλων του ποδηλάτου.
Το «παρών» έδωσε και ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου που συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία. Την εκκίνηση του Ποδηλατικού Γύρου παρακολούθησε και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.
Μετά το τέλος του γύρου ακολούθησε κλήρωση ποδηλάτων στην κεντρική πλατεία.

http://www.epirusonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11447:2011-10-16-11-46-34&catid=35:news

Δεν υπάρχουν σχόλια: