Στην Παραμυθιά ο Γιώργος Κασαπίδης

Την Παραμυθιά Θεσπρωτίας θα επισκεφθεί τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου ο Τομεάρχης Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτής Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κασαπίδης. Ο κ. Κασαπίδης έρχεται στην Παραμυθιά ως προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ο κ. Κασαπίδης το πρωί της Δευτέρας στις 9 θα επισκεφθεί τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη, ενώ στη συνέχεια (9.30) θα φτάσει στα γραφεία της ΝΟΔΕ. Στις 10.10 το πρωί στον ίδιο χώρο θα κάνει δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ στις 10.30 θα επισκεφθεί το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας.
Στις 11.30 θα μεταβεί στη μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας του κ. Κολιογιάννη στη Σαγιάδα και στις 12.45 θα επισκεφθεί το Συσκευαστήριο στην Κεστρίνη. Στις 13.15 θα φτάσει στον ΤΟΕΒ στην Κεστρίνη και στις 14.15 θα μεταβεί στο Σφαγείο Θεσπρωτίας στην Κορύτιανη, ενώ μισή ώρα μετά θα επισκεφθεί και τον ΤΟΕΒ στην Κορύτιανη.
Ο κ. Κασαπίδης στις 17.30 και στις 18.15 αντίστοιχα θα επισκεφθεί ακόμη δυο τυροκομεία της περιοχής, ενώ η περιοδεία του στη Θεσπρωτία θα ολοκληρωθεί στις 8 το βράδυ με ομιλία στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Σουλίου στην Παραμυθιά. Θέμα της ομιλίας «Ο αγροτικός τομέας στη Θεσπρωτία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: