Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην 1η διεθνή έκθεση “REAL ESTATE” στο Ισραήλ

H Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει το χρονικό διάστημα 1-2/11/2011 στην 1η διεθνή έκθεση «REAL ESTATE» που διοργανώνεται στo Τελ Αβίβ του Ισραήλ με περίπτερο 16 τ.μ. Πρόκειται για μια έκθεση στην οποία Ισραηλινοί επενδυτές θα διερευνήσουν αγορές του εξωτερικού, προκειμένου να επενδύσουν σε σχέδια αξιοποίηση ακινήτων.

Για χρόνια, οι ισραηλινοί επενδυτές επενδύουν σε σχέδια αξιοποίησης ακινήτων σε χώρες του εξωτερικού. Ειδικά σήμερα που οι τιμές των ακινήτων στο Ισραήλ έχουν αυξηθεί σημαντικά, περισσότερο από ποτέ, οι Ισραηλίτικες οικογένειες και οι επενδυτές αναζητούν νέους προορισμούς στο εξωτερικό, όπου μπορούν να μεγιστοποιήσουν την απόδοση της επένδυσης τους.

Πρέπει να σημειωθεί ότι λόγω των γεωπολιτικών γεγονότων που συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή και της διατάραξης των σχέσεων Ισραήλ – Τουρκίας, 1.000.000 Ισραηλίτες που επένδυαν και έκαναν τις διακοπές τους στην Τουρκία την εγκαταλείπουν και προτιμούν την Ελλάδα.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι (μεσιτικά γραφεία, κατασκευαστές κ.λ.π) να συμμετέχουν στην εν λόγω έκθεση.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας τηλ. 2651071052/87419 ή την κα Έφη Βρεττού στο τηλέφωνο 2682360250 87419




Δεν υπάρχουν σχόλια: