Τα αποτελέσματα των εκλογών στους Δικηγορικούς Συλλόγους της Ηπείρου

Νέα διοικητικά συμβούλια στους Δικηγορικούς Συλλόγους της Ηπείρου, προέκυψαν από τις εκλογικές αναμετρήσεις όπου η συμμετοχή των μελών δικηγόρων ήταν μεγάλη συγκριτικά με το παρελθόν.
Στον Δικηγορικό Σύλλογο Ιωαννίνων, η παράταξη της Αναστασίας Γιογλή, «Αυτοδύναμη Πορεία Δικηγόρων», κατάφερε να επικρατήσει και από τις 15 Μαρτίου για μία τριετία αναλαμβάνει τα καθήκοντά της. Από το Συνδυασμό «Αυτοδύναμη Πορεία Δικηγόρων» εκλέχθηκαν ο Βασίλειος Γοργόλης, ο Παναγιώτης Ζάκκας, ο Μάριος Ζώνιος, ο Κωνσταντίνος Γκαρτζονίκας και ο Παναγώτης Θεοδώρου. Από το Συνδυασμό «Ανεξάρτητη Κίνηση Δικηγόρων» εκλέχθηκαν ο Ηρακλής Χασιώτης, ο Παναγιώτης Σακκάς, ο Αδαμάντιος Ζώλας και η Αγγγελική Τζοβάρα, ενώ από το Συνδυασμό «Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων» εκλέχθηκε η Όλγα Τσουμάνη.


- Στη Θεσπρωτία, το νέο Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου συγκροτήθηκε από τους: πρόεδρος, Σιντόρης Κων/νος, και μέλη Δ.Σ. οι Καραδημήτρης Ιωάννης, Μανδέλλας Σπυρίδων, Παππάς Χρήστος, Σιώχος Παναγιώτης.
- Στην Πρέβεζα, νέος πρόεδρος εκλέχτηκε ο Θωμάς Γεωργίου και μέλη οι Μπότσιος Βασίλειος, Δράκου Βάια, Μπάλκος Μιλτιάδης και Κωνής Δημήτρης.
- Στην Αρτα, εκλέχτηκε εκ νέου πρόεδρος ο Δημήτρης Τσίρκας. Στο νέο Δ.Σ. εκλέγονται οι: Θωμάς Πάλλας, Ιουλία Σωτηρίου, Ουρανία Τρομπούκη, Δημήτρης Τζίμας, Φίλιππος Γιώτης, Γιάννης Καϊντάσης, Δημήτρης Καραγιώργος και Αικατερίνη Ντέμσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: